Бразилецът Родриго Алвес е най-новият последовател на живите кукли, които се превърнаха в истинска мания.

Той е на 31-години и е похарчил 250,000 долара, за да заприлича на кукла. Алвес работи като стюард и се подложил на близо 30 процедури, които да го доближат към мечтаното пластмасово излъчване. Родриго си е правил липосукция, ринопластика, сложил си е импланти в корема, които имитират плочки. Освен това мъжът редовно се подлага на инжекции с ботокс и дори се е усмелил да промени формата на прасците си. Последната процедура, която е претърпял Алвес е за присаждане на коса. При нея му е присадена коса, за да започва окосмяването му по-напред на челото. 

Всичко за Родриго започва преди 10 години, когато се мести в Лондон. "Бях заобиколен от красиви и модерни хора и се чувстах сякаш не съм добре дошъл в техните кръгове" - признава той.

Алвес успява да си направи всички тези операции, след като наследява значително състояние от дядо си. 

"Не съм планирал да изглеждам като куклата Кен, прякорът ми беше даден от мои приятели, както и от медиите. Този факт обаче въобще не ме притеснява. Единственото, което исках е да бъда по-добър човек и сега наистина съм щастлив." - призна Родриго в своя профил в Instagram.

Припомняме ви, че съвсем наскоро почина друг бразилец, известен с манията си да прилича на кукла. Повече за Селсо Сантебанес можете да научите тук