Шанън О’Хара не позволява на рака да застане в центъра на вниманието на големия й ден.

28-годишната жена от Рединг, Кънектикът, мечтае да сложи воала на майка си в деня, когато поеме по пътеката към годеника си Джеф. Четири месеца преди сватбата обаче, О’Хара е диагностицирана с лимфома – рак, насочен към имунната система. Тя преминава през химиотерапия, заради която в крайна сметка губи косата си. Вместо да се остави на болестта, младата жена импровизира.

Шанън моли шивачка да ушие дантелена шапчица за главата й, към която да се прикачи воала. На сватбения си ден в прекрасен хотел във Вашингтон, младата жена грее от щастие.

„В средата на рецепцията, заобиколена от семейството и приятелите си, реших да сваля дантелената шапчица и просто да бъде красива плешива булка и да празнувам с останалите - споделя О’Хара. - Всъщност не се чувствах по-различно, чувствах се точно толкова красива, може би дори повече!”

„Шанън показа най-доброто възможно отношение и премина през най-големите предизвикателства, през които някога съм виждала да минава булка на сватбения си ден”, сподели сватбената й фотографка АндреаДжейкъбсън. Тя е работила с О’Хара и двете са планирали как точно да се улови всеки детайл от този специален ден, уверявайки се, че булката ще взима лекарствата си и ще си почива от време на време. Накрая Джейкъбсън споделила, че Шанън изобщо не е правила паузи. Тя твърди, че усърдието на младата жена може да послужи като вдъхновение за много други булки.