Ако си обърнала внимание, когато става дума за яденето на кексчета с глазура, всеки си има своите странности. Вероятно причината си крие някъде в пропорцията между кексчето и глазурата, която просто никога не е точно толкова, колкото трябва, за да се побере безпроблемно в устата ти – или ще приличаш на куче, широко отворило уста, за да захапе тенис топка, или цялата ще се омажеш, или пък ще прибегнеш до вилица, с която да обереш проблемната глазура. Накратко – всеки си има стратегия за „справяне” с кексчетата и тя разкрива много за характера ни.

Анализът е направен от Жулиет Бохосян, хранителен и поведенчески експерт, създателка на фудологията, според която начинът, по който се храним, разкрива много за нашата личност. Данните са базирани на множество интервюта, проведени от Бохосян през годините.