Подготовката на сватбата със сигурност е доста ангажиращо занимание за всяка бъдеща булка. А най-трудният въпрос, пред който е изпратена всяка една бъдеща съпруга е каква да бъде сватбената й рокла. Но не се чудете повече - вече научихте, че стилът ви на обличане е повлиян от зодиакалния ви знак, а знаете ли че звездите могат да са ви от помощ и при избора на булчинска рокля?

Всяка от 12-те рокли, които можете да видите в галерията, перфектно описва най-подходящия стил за всяка зодия и може да ви помогне да се насочите в правилната посока за това какво да носите, докато се вричате във вечна любов на любимия си.

Овен

Вашият стил: Вие сте истински любител на модата. Вместо да следвате тенденциите, изпитвате удоволствие от това да впрегнете въображението си и да създадете сами красивата си визия. Перфектната рокля за сватбения ви ден е едновременно семпла и изискана, но и достатъчно стилна, за да бъдете отличителни.
Вашата рокля: Изберете семпла кройка, в която все пак има елемент на изненада – например гол гръб. Избягвайте роклите с корсет и прекалени украшения. На сватбата си искате вниманието да пада върху вас, а не върху роклята ви.

Телец

Вашият стил: Обичате да се изразявате чрез стила си, но винаги мислите и за удобството. Предпочитате да изберете рокля, с която можете да танцувате без почивка цялата нощ, отколкото да стоите скована в модерна рокля, която не ви позволява да помръднете.
Вашата рокля: Подминете стегнатите корсети и прекалено сексапилните рокли – търсете хващащ окото дизайн, който по никакъв начин няма да попречи на забавлението ви. Най-добрият избор е семпла рокля, която прегръща формите ви, без да бъде прекалено стегната.

Близнаци

Вашият стил: Вие сте истински моден хамелеон – можете да комбинирате различните стилове като професионалист и сте винаги уверени, независимо какво сте облякли. Освен това никога не можете да кажете „не“ на малко допълнителен блясък.
Вашата рокля: Булчинската ви рокля трябва да изразява вашата душевност, без да изглежда прекалена. Не избирайте обемни рокли, а се спрете на допълнителни украшения, които ще ви придадат блясък.

Рак

Вашият стил: Ако стилът ви може да бъде описан с една дума, то това е „елегантен“. Влекат ви класическите женствени кройки в стил Одри Хепбърн, но в облеклата ви винаги има и модерна нотка.
Вашата рокля: Рокля без презрамки, която елегантно се разкроява надолу, ще бъде най-подходящият избор за вашата сватба. Вместо стандартното искрящо бяло, открийте романтичната си страна с нежна слонова кост и прикрит десен.

Лъв

Вашият стил: Когато става дума за мода, имате афинитет към драматичното. Дръзки цветове, атрактивни шарки – гардероба ви е изпълнен с хващащи окото тоалети, в които околните веднага се влюбват.
Вашата рокля: На сватбения ден цялото внимание е насочено към булката, а роклята ви трябва да е черешката на тортата. Кройка с широко разкроена долна част е перфектния избор за вас.

Дева

Вашият стил: Начинът ви на обличане е изключително женствен и в никакъв случай момичешки. Привличат ви елегантните кройки със закачлив елемент. Не се страхувате да експериментирате с форми и цветове, но винаги оставате верни на стила си.
Вашата рокля: Изберете кройка с класически силует и прибиращ корсет, но внимателно подберете рокля, която да ви е достатъчно удобна. Богатите текстури с нежно преливане са перфектен избор за вас.

Везни

Вашият стил: Ключовият елемент във вашия външен вид е балансът – никога не залитате в прекалено женствен или прекалено мъжкарски стил, а винаги намирате начин да съчетаете най-доброто от различните визии. Експериментирате умело с новите тенденции и всички знаят, че не се страхувате да бъдете дръзки.
Вашата рокля: Най-подходяща за вас е рокля, обгръщаща фигурата с привличащ окото акцент. Роклите тип „принцеса“ не са във вашия стил, затова потърсете друг начин да изглеждате женствена – например чрез комбинирането на различни материи или показвайки кожа.

Скорпион

Вашият стил: Вашата запазена марка е елегантността и рационалността и тозва изключително ви отива! Падате си по изчистени класически кройки, но обичате да се заигравате с различните текстури и материи.
Вашата рокля: Рокля, която нежно се разкроява под коляното, ще ви стои изключително секси! Можете да заложите на изчистен силует с дантела по врата, за да останете верни на стила си в големия си ден.

Стрелец

Вашият стил: Начинът ви на обличане е едновременно женствен и дързък. Гардеробът ви е пълен с класически кройки, но обичате да се заигравате с различните цветове и десени.
Вашата рокля: Изберете класическа рокля с дълга долна част, но и придайте малко индивидуалност, добавяйки нежен десен. Ще се чувствате едновременно като величествена принцеса и като нежно момиченце, а със сигурност тоалета ви ще изуми околните.

Козирог

Вашият стил: Начина, по който се обличате е изпълнен с непринудена елегантност. Избягвате смахнатите тоалети, но обичате да придавате индивидуалност на класическите облекла.
Вашата рокля: Никога не бихте носили нещо прекалено натруфено или смело - вместо това се придържате към изискания си, но младежки стил. Рокля без презрамки, със сърцевидно деколте и нежна долна част ще ви направи уникално красива булка. Освен това подобна визия е идеална за съчетаване с аксесоари.

Водолей

Вашият стил: Имате силно развито модно въображение и носите всичко, което ви кара да се чувствате щастливи. Не сте жертва на тенденциите и експериментирате с нещата, които ви вдъхновяват.
Вашата рокля: Изненадайте гостите на сватбата си като изберете къса рокля с дантела. Романтичният нюанс на дантела, комбинирана с нежни и стилно съчетани материи, би направило роклята уникална, без да изглежда прекалено дръзка.

Риби

Вашият стил: Свободен и неизискващ много усилия - вашия стил е бохемски, но това не значи, че се придържате към еднообразна визия. Привличат ви меките и свободни дрехи и в облеклото винаги има сексапил, макар и никога да не е прекалено очевиден.
Вашата рокля: Традиционните бални рокли не са подходящи за вас – вместо това се спрете на свободно падаща рокля, която носи романтично настроение. Основната част нека бъде изчистена и с дантелени ръкави, тъй като това ще ви придаде елегантност и феерично усещане.