Сексоложката представи новия си партньор, пет месеца след като се раздели със съпруга си.

Наталия Кобилкина за първи път показа новия си приятел Такис пред списание LOVE style и говори открито за него. Двамата са заедно от няколко месеца и се запознали по работа. Започнали с бизнес вечеря. Оказало, че имат доста общи интереси и решили да се срещнат пак.

Такис има гръцки паспорт, но е живял и работил в Англия, Америка, Франция, завършил е в Швейцария. На 37 години е и е мениджър в чужда компания в България.

„Той е с огромен потенциал, много е умен, грижовен и истински джентълмен. След развода, докато бях сама, един ден седнах и написах с какъв мъж бих искала да бъда. Имах и две странни желания - да ми свири „Лунната соната” на Бетовен на пиано и да говори френски. И знаете ли какво се случи? Бях много изненадана, когато един ден отидохме на ресторант и там имаше пиано. Той седна да свири и започна точно с „Лунната соната”. Така ме спечели. И, разбира се, говори прекрасен френски”, разказва пред изданието Кобилкина.

Тя не планира да се омъжва отново, но не се е отказала да има три деца. Сексоложката е в много добри отношения с бившия си съпруг Делчо, с когото бяха заедно 12 години. „Винаги ще бъдем приятели и близки души. Ние сме щастливо разведени и си пожелаваме само най-доброто един на друг”, завършва Наталия.