След като ви информирахме, че българският сериал "Под прикритие" се завръща в ефира на Българската национална телевизия, съобщиха от медиата.

Снимките на петия, последен сезон на поредицата, започнаха на Свети Влас с много екшън и нови герои. Снимките в морския курорт предизвикаха истинска еуфория и повече от 500 души се явиха на кастингите за статисти, които се проведоха в края на миналата седмица, допълни Дневник. Зрителите могат да очакват любимата си криминална драма в ефир в края на ноември.След края на четвъртиs сезон, който завърши с драматични обрати – разкриването на Мартин и разстрела на Джаро, интересът към "Под прикритие" е провокиран и от очакването как ще продължи историята.Сериалът вече е продаден в 149 държави в Европа, Централна, Северна и Латинска Америка и Азия. От средата на септември българската поредица завладя публиката и в Меката на криминалните сюжети за мафията Италия.

"Петият сезон трябва да върне на зрителите интереса и любовта към сериала. И трябва да го направи с нещо, което до този момент не са виждали в предишните четири сезона. Те ще станат свидетели на изключителен сценарен ход, който е възможен само тогава, когато историята свършва. Това, което се опитахме да направим с четвърти сезон, е да проверим дали можем да презаредим един проект, планиран за три сезона. Продължихме най-вече заради зрителския интерес и световната дистрибуция. Много важно е един продукт да свърши тогава, когато все още е много добър. Зрителите трябва да се разделят със своите героиь докато все още са влюбени в тях", разказа от снимачната площадка програмният директор на БНТ 1 Севда Шишманова.

Освен любимите персонажи в кримката - Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои.Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ "Недадените", и звездите на Народния театър Христо Петров и Дарин Ангелов.В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона.