След като ирландската певица и композитор Шиниъд О'Конър стресна почитателите си със съобщение за самоубийство в своя профил във Фейсбук, тя написа още един драматичен статус.

Този път той беше насочен към нейните деца и техните бащи. Изпълнителката обвинява семейството си за самоубийствените мисли, които се въртят в главата й. 

"Джейк, Ройсин, Джей ар, Франк, Донал, Еймейр, никога повече не искам да ви виждам. Вие откраднахте моите синове от мен. След това имахте лицемерието да дойдете в болницата и да ви няма докато се събуждам, а след това да не си вдигате телефона. За вас аз съм пълен боклук".

"Оставихте ме сама за 12 седмици. Защо трябваше да научавам, че вие двуличници сте били тук докато съм била в безсъзнание?? А сега ви няма и не вдигате телефоните си? Вие сте убийци, които откраднахте децата ми, никога повече не искам да ви виждам и чувам. Защо сте били тук, след като вие ме докарахте до това състояние. И къде по дяволите стe сега??? Убийци. Лъжци. Двуличници. Всички вие. Вие сте причината затова."

Съобщението продължава с тежки думи и към децата й: "Вие сте мъртви за мен. Убихте майка си."

В неделя Шиниъд пусна доста смущаващо съобщение в социалната мрежа Фейсбук, което гласеше:

"Приела съм свръхдоза. Това е единственият начин да получа някакво уважение. Не съм вкъщи, а в хотел някъде из Ирландия, под чуждо име и ако не пишех това, семейството ми дори нямаше да разбере".

Позовавайки се на ирландски медии, "Билборд" по-късно съобщи, че певицата е била открита невредима и получава необходимата помощ.

През август О'Конър преживя тежка операция по премахване на яйчниците, след като бе съобщено, че страда от "тежко заболяване", без да бъде упоменато какво. В последните си публикации във "Фейсбук" певицата също твърди, че един от синовете й - Шон, е болен, но баща му Донал Лъни не й позволява да го види. Тя пише, че бившите й партньори, както и пълнолетният й първи син Джейк са й обърнали гръб в тежкия момент.