Историята, която ще ви разкажем днес е за едно обещание между две майки, които обичат децата си повече от всичко. За силата на истинското и безкористно приятелство!

Когато миналата година Елизабет Даймънд бива диагностицирана с рак на мозъка, тя прави едно от най-трудните неща за всяка майка - обръща се с доживотна молба към една от най-добрите си приятелки от детство. Разведената и самотна майка моли приятелката си Лаура да й обещае, че когато си отиде от този свят, ще може да бъде спокойна, че има една жена, която ще се грижи за нейните момиченца, така както за своите и ще им бъде като истинска майка...

За съжаление, Елизабет умира през април тази година. Като една истинска приятелка Лаура и за момент не се поколебава и осиновява нейните дечица. Молбата на Елизабет поставя началото на едно ново, голямо и сплотено семейство - това на семейство Руфино.

Днес Лаура и съпругът и се радват на своите 6 прекрасни дъщери. А някъде там, макар и оставила четирите най-важни части от сърцето си, Елизабет ги наблюдава и пази, спокойна, че всичко с тях ще бъде наред.