Линдзи и Матю Брентлингер от Толедо, Охайо, опитвали да имат бебе дълги години и желанието им най-накрая се сбъднало – на 17 декември 2016 Линдзи родила близначетата Уилям и Рийгън.

За съжаление Уилям бил роден с няколко увреждания и само дясната страна на сърцето му функционирала. В 23-тата седмица от бременността на семейство Брентлингер било съобщено, че техният син ще се роди мъртъв, но той оцелял и останал със семейството си 11 дни, преди трагично да почине. „Това бяха най-щастливите 11 дни от живота ми“, разказва Матю.

За да увековечи краткото време, което семейството имало заедно, приятел на родителите се свързал с професионалния фотограф Линдзи Браун, която се съгласила да направи фотосесия на Уилям и сестричката му точно преди Коледа. „Снимките са спомени“, смята Браун. „Знам колко много ги ценят хората, затова се радвам, че успях да направя това за семейството им“. Както можете да видите, макар и Уилям вече да не е сред нас, той ще живее завинаги с тези красиви кадри с родителите и близначката си.

„Плаках първият път, когато ги погледнах. И още плача понякога“, казва Линдзи. „Снимките са красиви и той е красив. На някои кадри може да се види, че е напълно буден с големите си красиви очи. Това е нещо, което със сигурност ще ценим“.