Конър Ренч е една наистина вдъхновяваща дама от Небраска, която се превърна в онлайн сензация. През по-голямата част от живота си тя е била доста пълна, докато не достига цели 123 килограма! Докато все още ходела на училище Конър била обект на присмех от своите съученици, като момиче от нейния клас дори й казало, че по-добре "просто да се самоубие" ...

Днес тя тежи наполовина на началните си килограми, гордее се със своите стрии, спечелила е награда за своето тяло и е вдъхновение за множество жени по света. 

26-годишното момиче поддържа популярен профил в социалната мрежа Instagram, в който споделя за своите премеждия. Тя разкрива, че е качила всички тези килограми, тъй като много обичала да си похапва. След това успяла да ги свали, благодарение на помощта на нутриционист и личен треньор. 

След като съумяла да свали желаните килограми, Конър се престрашила да вземе участие в състезанието 2015 World Beauty Fitness And Fashion, в което за първи път след като отслабнала носила бански. Журито оценило по достойнство нейните постижения и тя станала носителка на първото място. 

"Отне ми време да събера кураж да споделя своята история. За мен постването на снимки онлайн беше доста страшно и никога не съм си представяла, че ще участвам в състезание по бански. Но най-важното нещо, което научих докато отслабвах бе това, че мога да постигна всичко, което си наумя" - споделя Конър. 

"Гордея се със своите белези и стрии, защото те разказват моята история и показват колко далеч съм стигнала. Винаги съм имало проблеми с килограмите и в училище и момичетата, и момчетата ми се подиграваха. Те ме наричаха грозна и дебела и ме изолираха". 

"Истината обаче е, че най-голямата промяна беше емоционална. Всъщност аз бях своя най-голям критик. Сега се научих да бъда добра към себе си."

Конър разкрива, че в момента поддържа теглото си с хранителен режим и редовни тренировки. Тя признава, че се храни здравословно в 80% от времето, като си позволява 20% не толкова хубава храна.