Никога не е късно да започнете да живеете така, както винаги сте желали. Това доказва Еелко Роос – IT специалист от Амстердам, който напуска работата си, за да се отдаде на истинската си любов – фотографията. Докато чакал влака към работа един ден, той си свалил Instagram и веднага се запалил. Еелко решил, че може да покаже на хората как се правят страхотни снимки само със смартфон и без специални фотографски умения.

Той започнал да публикува снимките от пътешествията си и бил изумен от реакцията на публиката. След като последователите му минали 100 000, големи брандове като Самсунг, Дукати и Джони Уокър започнали да се свързват с него и да му предлагат съвместна работа. Това накарало Роос да напусне работата си и да стане фотограф на пълен работен ден.

Сега Роос помага на различни туристически агенции и други компании да се рекламират в Инстаграм и също така изнася лекции на работилници за фотография със смартфон. Той споделя, че никак не съжалява за решението си да напусне предишната си работа, а сегашното му занимание е истинска сбъдната мечта.

Най-добрите негови снимки можете да видите в галерията ни. Надяваме се да ви послужат като вдъхновение за това никога да не се отказвате от мечтите си.