Съблазнителни, стегнати, красиво очертани бедра – украшение за женската фигура и магнит за силния пол. Не бързайте да се отчайвате, ако не са ви дадени по природа, тъй като с желание и повече тренировки, можете да оформите сами тези сексапилни извивки на изкусителните бразилки. Затова от Dama.bg ще ви разкажем какви упражнения ще ви помогнат и ще ви покажем как правилно да ги изпълните!

Преди тренировката…

Ако искате да постигнете желаните резултати в кратки срокове, то трябва да тренирате ежедневно. За целта ще са ви необходими две гирички, постелка и малко свободно време. Всяко упражнение трябва да се изпълнява в 4 серии по 8-12 пъти на всяка. След месец регулярни тренировки ще привикнете към натоварването от сериите и тежестта на гирите и ще увеличите пропорционално натоварването.

Преди да пристъпите към изпълнението на упражненията за оформяне на бедрата, трябва да загреете, за да подготвите мускулите към предстоящото натоварване и да намалите вероятността от травми. Разгрявката можете да направите на бягаща пътечка, велотренажор или просто да си представите, че скачате на въже. Продължителността на разгрявката преди тренировката трябва да е не по-малка от 7-10 минути.