Тайлър Морис е авантюристично дете, а с течение на времето в него се заражда любов към екстремните спортове. Тейлър открива също, че успява да запази спокойствие, когато е подложен на голяма доза стрес и напрежение, което след време го прави най-добрия кандидат за американската военна служба, грижеща се за обезвреждането на всякакъв вид експлозиви. Според армията на Съединените американски щати, „ Има много войници, които са достатъчно добре обучени, екипирани и готови да нападат и обезвреждат експлозиви и оръжия за масово унищожение“, и Тейлър става един от тях.

През 2012 година, 23 годишният Тайлър ръководи отряд от специализираните сили. За нещастие, той стъпва върху взривно устройство, което избухва под него. Всички четири крайника от тялото му биват откъснати. Въпреки силното кървене, той моли медиците да не идват на помощ, защото смята, че около него има и други мини, които ще поставят живота на лекарите и на отряда му в опасност.

Околността е проверена, обезвредена, а Тайлър оцелява. След дълго и мъчително възстановяване, той се превръща в четвъртия човек в историята на болницата, в която е лекуван, който оцелява след загуба на и на четирите крайника. Приятелите, семейството и медицинския екип остават без думи от спокойствието, увереността и прогреса, които има Тайлър – дори не е необходимо да споменаваме чара и удачното му чувство за хумор. Шевовете от ръцете му са премахнати и той е изпратен на проба за протези.

Ето я е и най-затрогващата част от тази история – любовта между Тайлър и неговата приятелка от вече 9 години, Даниел. Нито веднъж, докато трае периода на възстановяване, Даниел не оставя Тайлър сам. Светът е толкова вдъхновен от историята на двамата влюбени, че случката печели все по-голяма популярност.

През 2014 година, Тайлър предлага брак на своята гимназиална любов.
Дръжте кърпичките си наблизо,докато гледате видеото по-долу. На път сте да поемете едно интимно и емоционално пътуване през историята на Тайлър и Даниел, която е винаги до него.

Още преди края на клипчето, аз плачех неудържимо, смятам, че и при вас ще е така!