Около 5 минути след началото на концерта от лятното турне на известна музикална компания, Жана Бергендорф се появи в бекстейджа плътно придружавана от мениджър на „Виржиния рекърд”. Организаторите подсказаха, че това е Стефан. Той през цялото време се грижеше за Жана като за звезда. Тя не се възпротиви на снимките и макар да се държеше дръпнато, не изглеждаше подразнена от вниманието.

Участието в Бургас е първата публична проява на победителката от втория сезон на X Factor след скандала в дома й в столицата, който я прати в най-коментираните новини през последните дни.

Бергендорф изпуши цигара и отпи глътка уиски преди да застане пред публиката, която я посрещна с овации. Хиляди, основно в тийнейджърска възраст препълниха пространството пред сцената на централния бургаски плаж. Червенокосата фурия избра за концерта дълга прилепнала черна рокля. Тя показа отлична сценична форма и се раздаде пред феновете си, които пяха заедно с нея части от най-популярните й хитове. Публиката не показа, че е повлияна негативно от скандала с Бергендорф.

Изпълнителката изпуши втората цигара след като приключи участието си. Тогава раздаде няколко автографа зад сцената и се снима с фенове. На въпрос както би какво би казала на феновоте си в този момент тя отговори рутинно „Че ги обичам”. На репликата, че скандалът й се отразява добре, бе категорична: „Не коментирам”.


Източник: 24 часа