Умните и дори хитри хора са готови да положат много усилия, за да помогнат на своите избраници да се реализират в избраните от тях области. И ако любимият е постигнал успех дори преди да ги срещне, тогава се опитват да направят всичко възможно, за да гарантират, че той ще остане на върха. Случва се обаче и да започнат да го манипулират и сякаш умишлено го отвличат от важни неща - в резултат на това се оплакват, че кариерата им е разрушена пред очите им.

Зад почти всеки успял мъж стои любима жена, която го вдъхновява за постижения. Дори най-смелите, най-умните и най-талантливите се нуждаят от сила, която може да бъде осигурена от крехък, но в същото време мъдър спътник. Историята знае много примери, когато представители на по-силния пол са премествали планини в името на своите близки.

Сега няма да се задълбочаваме в тази тема, а ще говорим за онези жени, които съзнателно или не, са имали разрушителен ефект върху мъжете си и са допринесли, ако не за колапс, то за трудности в кариерата им.

Да вземем за пример една от най-обсъжданите теми през последните години - разводът на Джони Деп и Амбър Хърд. С появата на блондинката животът и кариерата на един от най-страхотните актьори на нашето време не вървяха на добре. Ако тя не се беше появила, ако не беше пленила сърцето му с фаталния си поглед, всичко щеше да е съвсем различно...

Вижте няколко такива примера в галерията: