Обикновено лицата на звездите в телевизионните сериали са добре познати на публиката. Нерядко те украсяват и плакатите по стените на тийнейджърските стаи. Има обаче някои персонажи, които си остават истинска загадка за зрителя. Разпознаваме гласа им, толкова пъти сме чували истории за тях, но накрая се оказва, че никога не сме ги виждали.

Днес искаме да ви запознаем с някои от тях и да ви припомним други, които винаги ще си останат загадка.

Майката на Хауърд от „Теория за големия взрив“

Забавната майка на Хауърд с гръмовния си глас е добре позната на всички ни, въпреки че никога не сме виждали лицето ѝ. За съжаление, майката на Хауърд умира и на екрана, когато Каръл Ан Суси, актрисата, която озвучава героинята, също умира от рак през 2014 г.

Президентът на САЩ във „Вице“

Президентът във „Вице“ е възможно най-енигматичната фигура – той няма име, не се знае от коя политическа партия е и изобщо не се появява на екран. Той просто е загадъчният шеф на главната героиня в сериала – неговия вицепрезидент Селина Мейер.

Актьорите, който озвучават персонажите в „Саут Парк“

Повечето персонажи от сатиричната анимация са озвучени от Мат Стоун и Трей Паркър. Вие обаче сигурно сте си мислели, че всички тези персонажи се озвучават от различни хора, нали?

Чарли от „Ангелите на Чарли“

Чарли би трябвало да е възрастен детектив, който никога не се появява лично, защото има твърде много врагове. Мистериозният шеф на Ангелите е озвучаван от Джон Форсайт, който участва и в телевизионния сериал „Династията“.

Грозният гол мъж от „Приятели“

Грозният гол мъж живееше в отсрещния блок – точно срещу апартамента на Моника и Рейчъл. Персонажът беше повтарящата се с шега в сериала, а любимите ни герои се възмущаваха и удивляваха от страстта му към нудизма и широко отворените щорти. По едно време героите мислеха, че е умрял и се опитаха да го наръгат с пръчка от сламки, което си остава един от най-запомнящите се моменти в сериала. По някое време голият мъж се изнесе заради друга гола дама и Рос се настани в неговия апартамент.

Стан Уокър от „Уил и Грейс“

Съпругът на Карън Уокър очевидно е също толкова ексцентричен като съпругата си, но така и не го виждаме на екрана. За него знаем, че е бизнесмен, който стартира бизнеса си с един-единствен магазин за матраци, а по-късно основава компанията „Уокър“ и става милионер.

Жена му обаче не го вижда често и споделя, че го среща само веднъж в месеца на обяд, колкото да не забрави лицето му. Направо чуден брак.

Стопанката на Том в „Том и Джери“

Ако си спомняте, в анимацията „Том и Джери“ често се появяват краката на чернокожа жена, която е стопанката на Том. Лилиан Рандолф е жената, която я озвучава, а единственият път, когато лицето на героинята се появява на екрана, е в кратка анимация от 1950 г.

Ето сега можете да я видите:

Инид Келсо от „Смешно отделение“

Омразната жена на Боб Келсо – Инид, остава неизвестна за зрителите, затова пък често е повод за шегички в сериала.

Марис Крейн от „Фрейзър“

Марис Крейн е първата съпруга на Найлс Крейн, която така и не се появява на екрана, въпреки че е споменавана много пъти. За нея се знае, че е богата и има малко плашещ външен вид. Също като Инид, Марис Крейн отнася не една подигравка от екранния си съпруг.

Даян от „Туин Пийкс“

След първите два сезона на „Туин Пийкс“ се спореше дали Даян – секретарката на Дейл Купър, наистина съществува или е била плод на въображението му. Някои фенове спекулираха, че той си я е измислил, за да преодолее смъртта на Каролин. През първите два сезона на сериала Даян няма лице, но ето че героинята се появява на екрана при възобновяването на сериала. В последния сезон Даян се играе от Лора Дърн: