Често в съвременното жилище кухнята се превръща в централна зона за дома, мястото в което се събира цялото семейство заедно. И докато приготвяме закуска или вкусна вечеря помещението се изпълва с шум от домакински уреди, който е много дразнещ и пречи на общуването с любимите хора, а като прибавим и нетърпеливите възгласи на гладните деца – „купонът става още по-голям“.

Как да редуцираме шума в кухнята?

Да, един от начините да намалим количеството на шума е да изпратим малчуганите да си играят в дома на съседите, но ако излезем извън рамките на шегата е добре да помислим, как да осигурим онзи тих комфорт, така нужен за домашния уют и да се порадваме на тишината или поне да сведем цялата тази суматоха до детското бърборене, което всъщност изпълва къщата с щастие.

В последните години нивата на шума в затворени помещения, налагат използването на нови технологични стандарти за защита на слуха, а що се касае до дома, в това отношение първенец е -световният лидер в производството на кухненски аспиратори FALMEC.

Факт е, че FALMEC предлага най-тихите аспиратори в света. Италианската компания се радва на множество международни награди за дизайн и иновации, една от които е системата за намаляване на шума Silence NRS®, при които нивото на шума, е почти незабележимо (до -86% по-малко звук), а към това добавяме и мощността включваща максимална производителност при извеждане на миризмите по време на готвене.

В отговор на нарасналото пазарно търсене и взискателните нужди на клиентите, предприемчивите италианци фокусираха вниманието си върху дизайна на елегантни модели абсорбатори, с вградена технология NRS®, разширявайки гамата Silence NRS® с нови предложения посветени на кухненската вентилация.

Моделите на FALMEC с вградена технология Silence NRS®, съчетаващи елегантен дизайн с акустичен комфорт и максимална ефективност, са: Lumen Isola, Plane Black и Virgola, а сред най-търсените у нас продукти на FALMEC, с вградена технология NRS®, са моделите: Gruppo Incasso NRS®, Lumina NRS®, Plane Wall NRS®, и Zenith NRS®.

Определящ фактор за устойчивостта на FALMEC е успешното прилагане на иновативни технологии комбиниращи - висока ефективност, по-добро използване на мощността, по-малко шум и по-ниска консумация на електроенергия.

Официален представител на FALMEC за България е фирма ВЕТО ООД. От специалистите на Вето-уреди за вграждане, ще получите повече информация и персонална видео консултация по Viber, WhatsApp или Skype, а във фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас можете веднага да чуете тишината, като тествате аспираторите с технология NRS®.