Любовната история на София Вергара и Джо Манганиело приключи изненадващо през юли миналата година.

Актрисата сподели в интервю за испанското издание El País, че причината за развода й със съпруга й е нежеланието й да стане майка след 50 години, тъй като половинката й вече напирала за деца. 

"Бракът ми приключи, защото съпругът ми беше по-млад от мен, той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Мисля, че е несправедливо към детето. Уважавам тези, които го искат и ще го направят, но това няма да бъда аз. Та аз съм почти в менопауза, това е естественият ход на нещата... Родих сина си на 19 години, днес той е на 32 и съм готова да бъда вече баба, а не майка. Така че, ако той намери любовта, може да ми води децата си. Ще се погрижа за тях, но след това ще му ги върна и ще продължа да си живея!", категорична е Вергара. 

Припомняме ви, че любовта им започва през 2014 г. До края на 2015 г. двамата актьори вече са съпруг и съпруга и оттогава са любима двойка, която излъчва истинско щастие и хармония. В края на годината Джо и София ще отпразнуват седмата годишнина от сватбата си. Страхотното им чувство за хумор и тяхната неподправена обич един към друг ги правят двойка-мечта.

„Първата ни среща беше през юни, а на Бъдни вечер ѝ предложих. Когато знаеш, просто знаеш, а ние разбрахме веднага.“ - обяснява Джо решението, че София е жената на живота му. Решение, за което никога не е съжалявал.

В какво неудобно положение изпада Джо във вечерта, в която се запознава със София, как ѝ предлага брак и каква е тайната на щастливия им брак – разказваме всичко в галерията.