Понякога всички се нуждаем от напътствие в живота си и ангелите често комуникират с нас по най-различни начини.
Избери едно от четирите изображения на ангели по-долу и виж какво е твоето специално послание:


Вижте какво има да ви каже избраният от вас ангел: 

 

Ангел № 1
Твоите ангели искат да знаеш, че са наясно през колко много трудности си преминала през последната година. Може би си изгубила любим човек или животно? Ангелите ти те насочват към знаците, които любимите ти същества ти дават. Намирала ли си наскоро монета или перо? Виждала ли си кардинал или синя сойка напоследък? Чувала ли си позната песен, която ти влияе сантиментално? Усещала ли си познат аромат или може би си видяла примигващи светлини? Всичко това може да са знаци от твоите любими същества, които са починали. Това е техният начин да ти покажат, че са с теб винаги, когато имаш нужда. Те знаят, че определени дати, особено по време на празниците, могат да предизвикат скръб и тъга, но искат да знаеш, че винаги са с теб духом, прегръщайки те, давайки ти топлина и утеха.
Ако домашният ти любимец е починал, навярно душата му редовно те навестява и се сгушва до теб в леглото, за да те утеши. Починалите ни близки често се превръщат в наши духовни водачи, след като преминат от другата страна. Ако успееш да успокоиш ума си и да се вслушаш, ще започнеш да виждаш и чуваш техните знаци и напътствия, които деликатно ще те насочват през останалата част от земното ти пътешествие. Усещането, когато любимо същество ни посещава, е невероятно. Не може да го сбъркаме с нищо друго. Това е всеобхватна любов, която не е от този свят. Усещаш как тръпки преминават през тялото ти, а очите ти се изпълват с радостни сълзи. Следващият път, когато ти липсва любимо същество, което е починало, просто го помоли да ти даде знак. Те винаги отговарят, когато имаме нужда от напътствие, мир, любов и утеха. Остава само да внимаваш за знаците.


Ангел № 2
Твоите ангели искат да знаеш, че ти помагат да срещнеш нова любов или просто да подобриш настоящата си връзка. Те знаят, че се питаш кога ще срещнеш сродната си душа или дали можеш възстановиш отношенията с половинката си и са тук днес, за да потвърдят, че това ще се случи съвсем е скоро. Те те съветват да започнеш да обичаш себе си, припомняйки ти, че така ще привлечеш любовта. Излез и се забавлявай, флиртувай и отново открий радостта! Забавлявайки се, помагаш на вътрешната си искра да блесне, което увеличава шансовете ти да привлечеш потенциален партньор.
Ангели казват, че сега е моментът да визуализираш желанията си. Бъди конкретна по отношение на това какъв тип партньор искаш да привлечеш в живота си. Понякога ангелите ни срещат с подходящите за нас хора чрез приятелите и семейството ни, затова този път не отказвай онази среща с непознат, която най-добрата ти приятелка е уредила. Бъди отворена към възможността да посещаваш нови места и да срещаш нови хора. Излез извън зоната си на комфорт. Сродните души често се появяват на най-невероятните места, когато най-малко очакваме.
Ако имаш чувството, че искрата в настоящата ти връзка е угаснала, ангели те подсещат да си припомниш всички прекрасни качества на половинката ти, които са те привлекли в началото. Планирай специална вечер, изпълнена с романтика и страст! Междувременно показвай на партньора си колко го обичаш и цениш с малки жестове през целия ден. Когато той се прибере от работа, създай уютна, романтична атмосфера и остави нещата да се развият естествено. Има всевъзможни начини да върнеш страстта във връзката си. Просто мисли нестандартно, развихри творческия си потенциал!


Ангел № 3
Твоите ангели искат да ти кажат колко се гордеят с теб и какъв духовен напредък си постигнала! Те виждат всички трудности, през които си преминала. Искат да знаеш, че са били до теб през цялото време, създавайки малки вълшебства и „случайности“, които да ти помагат по пътя! Казват, че е време да празнуваш, тъй като наскоро си поела в напълно нова посока – сменила си жилището или си започнала нова кариера. Те искат да знаеш, че са помогнали да излезеш извън зоната си на комфорт, премахвайки страховете ти. Ангели ти казват, че след като си насочила енергията си в тази нова посока, хубавото тепърва предстои и те молят да останеш фокусирана върху целите и стремежите, които си си поставила.
Ангели те уверяват, че не е нужно да се тревожиш, защото всичко, от което се нуждаеш, ще дойде при теб в точния момент, стига енергията ти да остане насочена в същата посока. Те виждат, че е било необходимо да се отдалечиш от определени хора в живота си, за да можеш да продължиш да се развиваш. Казват ти да не съжаляваш, защото това рано или късно е щяло да се случи. Тези хора вече просто не са в унисон с новата ти енергия. Продължавай да вървиш напред и не поглеждай назад. Твоите ангели ти напомнят да започнеш да обръщаш внимание на малките неща и да им се наслаждаваш тук и сега, а синхроничностите в живота ти ще продължават да ти показват пътя. Просто обръщай внимание на знаците!


Ангел № 4
Твоите ангели виждат, че се бориш с някаква зависимост – към наркотици, алкохол, храна, цигари, трупане на вещи или изразяваща се под формата на обсесивно-компулсивно разстройство, проблеми с контрола, разстройващи обстоятелства и други. Ангелите правят всичко възможно да ти помогнат да се освободиш от тежестта. Изглежда, че през последните няколко месеца тази зависимост е намаляла. Те се стараят да отвлекат вниманието ти от нездравословните ти желания чрез позитивни утвърждения. Помагат ти да замениш лошите, вредни навици със здравословни такива. Навярно вече си забелязала колко силна воля си развила през последния месец и как по-лесно устояваш на изкушението да се върнеш към старите си навици. Сега имаш по-оптимистична нагласа и по-ясен поглед към бъдещето. Струва ти се, че е било много лесно да се промениш и се чудиш защо ти е отнело толкова време. Не забравяй, че ангелите си имат своите начини да създават чудеса в живота ти и използват всички необходими средства, за да ти помогнат да извървиш своя път.
Те са повишили твоята вибрационна честота и сега имаш по-положителен, оптимистичен поглед към живота си. Вече започваш да съумяваш да улавяш негативните мисли, когато се появят в съзнанието ти и незабавно ги заменяш с положителни. Твоите ангели искат да знаеш, че са до теб във всеки един момент. Нужно е просто се обръщаш към тях винаги, когато се намираш в момент на слабост и те ще ти дадат силата, от която се нуждаеш, за да можеш да продължиш напред. Те се гордеят с теб изключително много и с радост ти помагат да направиш следващата стъпка. Бъди сигурна, че ще бъдеш възнаградена за всички усилия, които си положила. Остани отворена към изобилието на Вселената и с лекота ще го привлечеш. Помни, че си го заслужила!