Тъй като вече съм правил размисли относно истинските нужди на една жена, реших, че е време да сглобя едно... да го наречем ръководство за мъжките нужди.

Първото и най-важно нещо, което трябва да проумее читателката е, че ние сме ужасно различни. За да не се правя на вещо лице от БАН, ще опитам да обясня по най-елементарния начин защо е така. Мозъците ни са устроени различно. Буквално. Например, дяловете на мозъка, които отговарят за емоциите и говоренето, са в пъти по-големи при жените, отколкото при мъжете. Ако женските емоции могат да бъдат описани като 8 лентова магистрала, то мъжките емоции са селски път от кал и слама. При нас мозъчното пространство, което отговаря за секса е 2.5 пъти по-голямо от това при жените. Имаме много повече тестостерон и желание за секс. Общо взето сме ужасно различни. Неслучайно много малко мъже разбират жените и много малко жени разбират мъжете. И затова е огромна глупост да търсите съвет за връзката си от индивид от същия пол, просто защото много трудно би могъл да проумее отсрещния. Но това е друга тема.

И така, след като един мъж не се нуждае толкова много от това да говори, не е толкова емоционален и така нататък, то от какво всъщност се нуждае? Колкото и примитивно да звучи - от секс. Само че как точно да му го давате и как да го задържите до себе си? Как да сте интересна след секс номер едисикой? Всъщност е много просто. И нека само вметнем, че предполагаемо, въпросният мъж знае от какво се нуждаете вие и се старае да ви го дава.

Сексът е цар. Първоначално нещата винаги стоят по един и същ начин и почти всяка жена с дълга връзка, която върне лентата назад ще разпознае следните интимни отношения. В началото правят секс постоянно. По няколко пъти. После веднъж на ден. После през ден. После през няколко дена. И така с времето все по-рядко и не толкова вълнуващо. А защо? В началото е предостатъчно просто да присъствате, за да е в екстаз от кеф, но с времето, дори да сте Адриана Лима, на него ще му писне, ако е еднообразно. Има една приказка, че колкото и невероятна да е една жена, до нея има един мъж, който е тотално отегчен от това, за което преди е бил готов да убие. Общо взето, скуката в секса е предимно по вина на жената. И преди да има намусени вежди и сърдити - нека обясня защо. Разнообразието в секса зависи изцяло от жената и причината е в това, че в леглото се случва това, което тя каже. Ако е заявила, че изрично ненавижда нещо и мъжът го направи, то това ще е една от най-големите грешки в живота му и вероятно последният секс помежду им. Начинът за контрол над мъжа е сексът. Чисто и просто. Само че не секс тип: "Здравей, това е моята вагина, не обичам това, това, това, това и това, да не си посмял да направиш това, това, това и това, ох чакай, не така, не, не и не." Всяка може да предложи такъв секс. И този секс далеч не е запомнящ се и толкова желан. Даже понякога мастурбацията е по-приятна от подобен секс. Всяко едно "не", убива мъжкото желание. Трябва, след като се приключи, той да си каже: "Леле, къде попаднах?" Страшно много жени правят огромната грешка да си мислят, че ако са абсолютни курви в леглото, партньорът им ще ги сметне за лесни. Това е ужасна заблуда и глупост. Опитват се да демонстрират морал със сдържаност, но всъщност това трябва да се доказва в други аспекти. Ние, за съжаление, сме ужасно повърхностни и още от пръв поглед решаваме дали тази жена е курва или не. Естествено, в последствие тя или го потвърждава или го опровергава, но и това е друга тема.

Втората част на статията може да прочетете от тук.