Кое прави една жена силна? Нейният борбен дух, опит и отдаденост. Силната жена може да издържи години на болка и да се бори с разкъсващи душата преживявания, а след това си позволява да прости на всичките си врагове. Тя неведнъж е плувала в дълбоките води на предателството и се е научила да задържа дъха си.

Силните жени са самостоятелни, независими и обичащи. Те не се страхуват да покажат своята уязвимост. Една силна жена знае, че мъжът днес може да бъде учител, а утре - да бъде ученик.

Ето 10 причини, поради които повечето мъже не могат да се справят със силната жена.

1. Тя не се нуждае от защитник

Мъжът иска да бъде щит. Той трябва да знае, че се бори за вечна любов и за възхищението на неговата съпруга. Силната жена обича мъжа си, но винаги показва, че е независима и може да се справи с всичко сама. Тя ще се бори за любовта, но не се нуждае от мъж за решаване на проблемите си. Силните жени не седят и не чакат помощ.

За да бъдеш близо до такава жена, трябва да вървиш до нея, а не пред нея!

2. Тя знае какво и кого иска

Силните жени знаят какво искат и как да го постигнат. Те помнят всичко, което е трябвало да изтърпят, за да получат това, което имат. Такава жена знае кого иска. Ако тя хареса един мъж, ще го последва. Силната жена няма да чака, докато той се реши да направи първата крачка. Тяхната увереност и настойчивост наистина плаши някои мъже. Тези жени обичат с цялото си сърце, но винаги ще продължат да изследват света около себе си, със или без мъж.

Тя се нуждае от много самоуверен човек. Само на него силната жена би позволила да поеме отговорността.

3. Тя има нужда от мъжката честност и уязвимост

Мъжете трудно споделят своите проблеми. Силните жени не се страхуват да се потопят в дълбините на болката, психичните травми и житейски промени. Те имат нужда от човек, който може да бъде с тях честен и уязвим, тъй като те са преживели много през живота си.

Те трябва да знаят, че техният другар е готов да отплава в океана на несигурността или да замине на екскурзия до ръба на лудостта. Силните жени не се страхуват от миналото. Те намират в него това, което ни прави хора. Нужен им е някой, който ще ги подкрепи във всяка ситуация. Мъжете са склонни да избягват силни жени, тъй като се страхуват да покажат слабостта си!

4. Тя не се страхува да проявява интимност

Една силна жена предизвиква мъжа по най-невероятни начини. Тя изисква от него интимност във всичките ѝ форми: от обикновен разговор до правене на любов. Една силна жена добре познава своята женственост и затова иска мъжът да е отворен за всички аспекти на интимността. Тя се нуждае от много страст, постоянно желание и чувството, че тя е единствената в света!

5. Тя веднага усеща лъжата

Силните жени са честни и очакват от спътника в живота си пълно доверие. Те са в състояние да усетят лъжата веднага, така че дори не се опитвайте да ги излъжете! Една силна жена има способността да бъде истински детектор на за откриването на истината. Тя за нищо на света няма да търпи фалшиви думи и мъжки егоизъм.

Не започвайте връзка със силна жена, ако не можете да бъдете напълно честен с нея!

6. Изисква отдаденост и последователност

Жените, притежаващи вътрешна сила, не понасят непостоянни или нерешителни личности. Те искат да знаят, че техният любим има завършен характер, че я уважава и държи на думата си. Силните жени искат да почувстват, че са обичани безусловно. Ако един мъж не я обича вече, тя тихо ще го пусне, вместо да се стреми към нещо, което вече не съществува.

Силната жена повече от всичко друго се страхува да се чувства слаба и измамена.

7. Тя живее на пълни обороти

Силната жена е преживяла много невероятни ситуации, проблеми и препятствия. Тя знае, че може да се справи с всичко, затова живее толкова ярко, че шокира много хора. Тази личност е наистина в състояние да изплаши с интензивността на своите емоции и мисли.

Една силна жена готова да сподели своите "скелети в гардероба" очаква от мъжа си да направи същото. В нейния свят няма тайни!

8. Няма да чака безкрайно

Една силна жена е готова да последва любимия в дълбините на ада, ако знае, че той ѝ е предан. Но ако той започне да задържа развитието на връзката, тя ще го пусне да върви където му видят очите. Силната жена няма да чака дълго, докато мъжът умува дали я желае, или иска някоя друга. Или е с нея или не. Тя ще страда, но ще го преживее и ще продължи нататък.

Силните жени не играят момичешки игри!

9. Тя обича безусловно

В любовта силната жена е вярна и постоянна. Тя ще се грижи и обича своя мъж с цялата си нежност и страст. Ако една жена усеща взаимност ще направи всичко възможно нейният партньор да се чувства обичан. Тя ще го подкрепя, ще му помага и ще се бори, за да получи той всичко, което заслужава. И само безпределно силна жена ще ви пусна, ако я помолите за това. Тя знае истинската цена на любовта.

Много мъже не могат да се справят с такава безусловна любов. Те се страхуват от нейната сила и дълбочина, затова бягат от силните жени!

10. Тя ще ви покаже истинската си същност

Хората трудно приемат своите отрицателни черти особено когато някой им ги посочва. Но силната жена винаги обръща внимание на недостатъците на своя мъж, които се нуждаят от корекция.

Но заедно с това тя ще ви покаже и колко сте невероятен. Тя ще ви демонстрира своята вяра и увереност в способностите ви. Много потенциални партньори в живота не могат да се справят с такъв емоционален хаос.

Силната жена винаги намира силния мъж. Слабите веднага отпадат!

Силните жени притежават достойнство, сила, интелект и независимост. Те нямат време да играят игрички. Само този, който може да се справи с тяхната безусловна любов, честност и ярки емоции, може да ги направи щастливи!
Мислите ли, че познавате такъв мъж?