Любовта те прави щастлив, любовта те изпълва с надежда и променя живота ти!

Първият път когато се влюбих, имах чувството, че ще се изгубя в силата на емоциите си. Бях чувала за невероятната любов, която виждаме във всички романтични комедии, бях чела за нея. Случвало се е да не мога да заспя по цели нощи от вълнение. Но не знаех какво е любовта преди да я преживея.
Да изпитам толкова силно чувство към някой друг ме шокира и изуми. Разбрах какво е, наистина да те е грижа за някого. Всичко, в което бях вярвала и на което се осланях,изчезна внезапно. И за мен се откри един цял нов свят!
Тесногръдието изчезна и открих, че казвам „да“ на неща, които никога не бих направила преди. Разбрах какво означава израза: „Никога не казвай никога“! Имах чисто нов поглед над живота...

Открих поне десет причини, защо да си влюбен е най-красивото чувство на света...

1. Любовта те прави непобедим

Имаш усещането, че можеш да направиш всичко. Подходът към всичко, което те заобикаля е по-светъл! Имаш куража да направиш неща, които никога не си предполагал, че можеш.

2. Любовта те вдъхновява

Да бъдеш влюбен означава да си мотивиран. Искаш да грабнеш всяка една частица от мига, защото всичко ти се струва вълшебно. Общо казано: Светът е твой!

3. Любовта те прави щастлив

Просто и ясно: Любовта те прави щастлив!

4. Любовта те превръща в романтик

Започваш да вярваш, че там е твоят човек и той е създаден само за теб!

5. Любовта ти помага да игнорираш света

Нещата, които са те плашели, внезапно изчезват, когато си влюбен. Знаеш, че там винаги има един човек, който ще бъде твое рамо. Чувстваш се защитен, защото няма драми и неприятности.

6. Любовта те превръща в по-добрата ти версия

Просто ставаш по-добър човек. Благодарен си за всичко и раздаваш усмивки на хората около себе си. Изведнъж искаш да споделиш цялата си радост със света.

7. Любовта те прави богат

Няма как да се притесниш за финансите си или за нещо материално, защото се чувстваш толкова богат!

8. Любовта те обърква

Любовта те прави объркан. Тя те разтърсва дълбоко и понякога те подтиква да преосмислиш вярванията си. Любовта е озадачаваща. Това те кара да се чудиш как е възможно да искаш да се грижиш за някого толкова много.
Любовта ви дава копнеж по нещо, което не разбираш. Можеш да прекараш безброй нощи с поглед вперен в тавана, чудейки се как така се промени животът ти.

9. Любовта те прави безкористен

Когато сте влюбени, има моменти, в които се чувствате като полудели. Но въпреки това мислите за нуждите на партньора си, преди вашите. Ураганът от емоции, който ви връхлита носи и много, много доброта със себе си.

10. Любовта ни носи вяра

Любовта ви дава надежда и ви помага да вярвате в хубавото развитие на живота ви. Всичко става възможно!