Не се съмняваме в твоята сексуална компетентност, но тайничко се надяваме да те изненадаме с поне един секс факт, за който не подозираш. А ако успеем да те накараме и да се изчервиш, означава, че сме си свършили работата.


  1. Има над 30 различни съставки, които се съдържат в мъжката семенна течност. Те включват витамин В12, азот, млечна киселина, аскорбинова киселина, холестерол и креатин. Нуждаеш ли се от опъване на кожата?

  2. Разтърсващият секс може да доведе до преходна глобална амнезия - състояние, при което загубваш всичките си спомени за няколко часа.

  3. Приблизително един на всеки 100 души може да получи непоносимо главоболие по средата на сексуална активност. Това е като да те удари гръм.

  4. Хламидиите понякога протичат безсимптомно като някои други полово предавани инфекции. За двойките, които правят анален секс, хламидия може да се разпространи и да доведе до болка и възпаление на лигавицата.

  5. 12% от хората използват мобилните си телефони, докато правят секс. Е, не за да говорят! Оставяме на теб да прецениш за какво точно...

  6. 40% от жените са имали множествен оргазъм поне 11 пъти през живота си. А ти?

  7. Има някои случаи на венозна емболия на бременни жени (най-вече). Това е в резултат на въздушни мехурчета, въведени в кръвоносната система - всичко от орален секс, което води до увреждане на тъканите, а понякога и смърт.

  8. Секс-манията е състояние, при което хората са ангажирани в сексуалната активност през по-голямата част от денонощието. Това включва не само секс (очевидно), но и фантазии, гледане на секс филми, списания и т.н. Ново проучване показва, че 7,6 % от хората са засегнати от това състояние.

  9. Човешкият папиломен вирус се предава не само при вагинален или анален секс. Вирусът може да се предаде и само при допир на гениталиите.

  10. Мъжкият пенис в ерекция е с размери между 12,7 и 14,57 сантиметра. Стигат ли ти?

 

А знаеш ли колко много заблуди се разпространяват за секса и отгоре на всичко има хора, които да им вярват. Може да не ти се вярва, но все още има момичета, които смятат, че не могат да забременеят, ако се измият веднага след полов акт. Абсурдно, нали?