За тези от вас, които обичат да гледат филми, в които има разкошни дизайнерски тоалети, качествен хумор и откровени разговори, направихме селекция от няколко сериала. Не забравяйте да споделите с приятели, след като сте изгледали поредната серия.

„Girlfriend's Guide to Divorce” 2014


Аби Маккартни е автор на книги за самопомощ на тема щастлив брак. Когато става ясно, че бракът ѝ вече не е щастлив, кариерата ѝ също е поставена на карта. На помощ идват приятелките ѝ Фийби и Лайла, които са минали по този път, както ѝ Делия, която е бракоразводен адвокат. Домът на Аби е метафора на живота ѝ. Просторната стъклена къща е символ на това да бъдеш изложен на показ, личната ти драма да се разиграва пред очите на всички, които си задават въпроса „Ще се справи ли или не?“.

„Кадифе” 2013


Тя – скромна и красива шивачка, която работи от малка. Той – богат и елегантен младеж, който ще наследи величествената империя на испанската мода в Мадрид, която в момента се управлява от баща му.
Между фините платове и роклите от висша мода, които възкресяват мечтания живот, двамата са готови да нарушат нормите на времето си и да се борят напук на всички ...


„Дамско щастие” 2012 - 2013


Английски сериал, заснет по мотиви от романа на Емил Зола. Младата и наивна героиня Денис пристига в големия град да търси работа и любов. ... Звучи толкова познато. Денис е назначена на работа в скъп магазин за дамско облекло и попада в един свят на грозни интриги, скрит зад разкошната витрина. Красиви рокли, автентична английска атмосфера от 1890 година – трудно е да устоите.


„Фелисити” 1998 - 2002


Когато красавецът Бен, в когото Фелисити е тайно влюбена, написва в годишника ѝ неочаквано пожелание, тя зарязва Станфорт и заминава с него за Ню Йорк. В сериала се разказва за златните студентски години, търсенето на себе си, тънката граница между любовта и приятелството и неочакваните последствия от взетите решения. Предупреждение: има опасност да изпитате носталгия по следването.


„Секс до дупка” 2007 - 2014


Ако си мислите, че сте видели всичко... значи още нищо не сте видeли! Това е единствената нагласа, която трябва да имате преди да посегнете към дистанционното и да се отдадете на вероятно най-провокативния, скандален, ексцентричен и на моменти направо брутален сериал, създаван в последните 10 години.
Тук е моментът да отдадем заслуженото на брилянтния Дейвид Духовни, чието изпълнение би трябвало моментално да получи Оскар, стига да даваха такива за телевизионни персонажи. Редно е да ви предупредим - нито скандалните сцени, нито оригиналния хумор на главните герои са подходящи за малки деца.


„Манхатънска любовна история” 2014 - 2015


В център на сюжета са Дейна и Питър - млада и много симпатична двойка, която се запознава на уредена от приятели среща в Ню Йорк. В лека и комична форма сериалът разказва за различията между мъжете и жените чрез вътрешните монолози и противоречивите действия на главните герои.


„Тайният дневник на една компаньонка” 2007-2011


Ироничен, но съвсем не вулгарен, сериалът се основава на мемоарите на елитна лондонска компаньонка. Хана Бакстър е чаровно момиче, което тайно работи като проститутка с псевдоним Бел. Сериалът се фокусира на нейния професионален и личен живот и проблемите, пред които е изправена. Безупречен избор на актьорите, красиви тоалети, неочаквани обрати и не малко морал.


„Дневниците на Кари” 2013-2014


Съблазнителната Кари Брадшоу – любознателна и умислена тийнеджърка, навършваща пълнолетие в предградията е примамена от бляскавия и далечен Манхатън. Докато тя си проправя път към големия свят, търси отговори на първите си въпроси за секса, любовта и загубата.


„40 е новото 20” 2015


44-годишната Алис винаги е изглеждала по-млада за възрастта си, дори и с побеляваща коса и старомодния си начин на живот. Когато съпругът ѝ я напуска, а дъщеря й заминава за чужбина, Алис отчаяно се нуждае от ново начало и иска да се върне в издателския бизнес. Тя се оставя в ръцете на най-добрата си приятелка Маги да промени външността й и да я убеди, че изглежда значително по-млада. Ще обикнете този сериал заради добрия хумор, модните тоалети и страхотната нюйоркска атмосфера.

„Развод” 2016


Нов сериал, ново начало. Единадесет години след "Сексът и Градът", Сара Джесика Паркър се завръща на малкия екран с ново ТВ шоу, озаглавено "Развод". Комедиен сериал, чийто сюжет се завърта около живота на Франсис, жена на средна възраст, която води тежък и дълъг развод със съпруга си. За щастие тя е подкрепяна от най-близките си приятели. Сложната тема е представена с лекота и хумор.