През 2016-та не е чак толкова странно жената да поеме инициативата. Ето как да го направите най-добре.

1. Пробутайте му визитката си. Сега всеки може да има визитка и дори не е нужно позицията ви да е реална.

2. Предредете го на опашката в кафенето и после му платете кафето. Първо ще се подразни, но после ще му стане ясно.

3. Попитайте го коя книга чете в момента, а когато ви отговори, кажете, че авторът има и по-хубави книги. Ще се впечатли колко сте начетена.

4. Спънете се на тротоара и паднете към него. Така ще ви забележи и ще разберете дали бицепсите му не са само за фукане.

5. Хванете го под ръка и му кажете: "Понеделниците са пълен ужас." Кажете нещо, с което всеки човек би се съгласил.

6. Хванете го под ръка и му кажете: "Понеделниците са супер." Кажете нещо, с което никой човек не би се съгласил, за да започнете спор с него.

7. Ако сте в бар, го попитайте дали някога е пил коктейл с измислено от вас име. Когато каже, че не е, му предложете да го почерпите, но просто му вземете едно малко.

8. Попитайте го дали има интересна музика на телефона си, ако е със слушалки.

9. Потупайте го по рамото и го попитайте дали ходи в кварталния фитнес. Така ще знаете дали ходи изобщо на фитнес и къде точно го прави.

10. Попитайте го да ви предложи някое екстравагантно място за хранене, защото сте нова в квартала, но пък изключително авантюристична натура. Ще се впусне да ви обяснява, а в крайна сметка може и да ви заведе.

11. Отидете при него и му кажете: "Как си? Сладък си." На мъжете почти не им се случва жени да ги свалят. Просто отидете при него и бъдете директна. Това ще го шокира.