Има песни, които всички обожаваме и независимо колко време е минало, винаги танцуваме като луди на тях.

Днес ще поговорим за едни от най-известните песни от изминалите десетилетия, която обича цял свят. Интересното обаче е, че изпълнителите на тези парчета всъщност ги мразят.

Ето и кои са те:

Мадона „Like a Virgin”

Песента се е превърнала в символ на попа, но причината самата Мадона да я мрази е, че през годините певицата представи много песни, които тя харесва много повече от “Like a Virgin”.

Oasis “Wonderwall”

Това е една от песните, която се превърна в икона на 90-те. Ето защо е шокиращо да научим, че цялата банда всъщност мрази абсолютно всичко, което е свързано с парчето.

Лейди Гага feat. Бионсе „Telephone”

Всеки изпълнител смята за привилегия поканата да изпълнява песен с Бионсе. Но самата Лейди Гага признава, че мрази не само песента, но и клипа към нея.

Лорди “Royals”

Това е песента, благодарение на която певицата стана известна в цял свят. Но Лорди заявява, че песента не ѝ звучи като нищо особено.

Кание Уест „Gold Digger”

Рапърът признава, че никога не е харесвал парчето, но го е записал, защото е знаел, че ще му донесе доста добри печалби.

Манди Мур „Candy”

Манди е позната най-вече като актриса. Може би това е причината тя да заявява, че клипът към песента е отвратителен.

Beastie Boys: “(You Gotta” Fight for your Right (To Party)”

Изпълнителите споделят, че първоначално песента е била замислена като пародия. Е, всички знаем, че тя е вечен парти хит.

Джеймс Блънт „You’re Beautiful”

Това е песента, благодарение на която Джеймс се превръща в световна звезда. Но според него тя е била излъчвана по радиото и телевизията прекалено много пъти.

Майли Сайръс „Party in the U.S.A”

Майли твърди, че макар песента да идеалния летен хит, кариерата ѝ днес е много по-различна.

Warrant “Cherry Pie”

Всъщност групата е искала да направи песен, с която всички да ги запомнят и не смятат, че „Cherry Pie” е подходяща.

Radiohead “Creep”

Всички от групата смятали, че песента има прекалено леко звучене.

Led Zeppelin “Stairway to Heaven”

Смята се, че това може е една от най-често пусканите парчета в историята. Самият Робърт Плант е казвал, че би се разпаднал на парчета, ако му се налагаше да пее това парче на всеки концерт.