Хороскопът показва, че макар и да обичате да водите в живота си, през тази година не трябва да се страхувате да позволявате на други хора да ви помагат. Да бъдете с други хора може да направи нещата много по-лесни за вас - и дори много по-забавни! Опитайте се да организирате себе си и финансите си през периода. Мантрата през годината за Тигрите е да работят усилено през целия ден и да се забавляват още по-усилено след това. Ако изиграете картите си правилно, тази година ще бъде балансирана.

Вие сте представител на тази зодия, ако сте родени през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986 или 1998 г. Тигрите се грижат добре за себе си. С охота поемат ръководни роли. Рядко се страхуват и дори и да се случи, не го показват.

Представителите на зодия Тигър са непредвидими като животното. Никога не са сигурни какво ще правят по-нататък. За щастие това ги прави забавни за останалите и лесно създават приятелства. Тези личности черти могат да им помогнат или навредят през 2017.

Любов

Прогнозите предсказват, че тази година може да бъде пълна с промени в отношенията ви, а дали ще бъде за добро или лошо, зависи от вас. Това може да означава, че ако сте сами, ще си намерите партньор. Ако вече сте във връзка, тогава може да отнесете нещата до следващото ниво или да ги приключите изцяло. Бъдете готови за спонтанни сексуални моменти във връзките си през годината, очаквайте неочакваното. Може би дори бременност!

Ако сте самотен тигър и се опитвате да откриете нова романтика или просто искате да срещнете приятели, трябва да излизате и да опитвате нови неща. Може да откриете ново хоби и да се запознаете с нови хора. Може също така да правите неща, които вече знаете, че ви допадат и така ще срещнете хора, които се интересуват от тях.

Кариера

Прогнозите предвиждат, че трябва да се фокусирате върху колегите и шефовете си, за да можете да напреднете в кариерата. Дори и да се справяте перфектно с ежедневните дейности, работата в екип е ключова за подобряването на работата ви през годината. През китайската 2017 добрата работа с останалите може да направи професионалното ви развитие много по-лесно. Кой знае? Китайският Тигър може дори да бъде изненадан с увеличение на заплатата или повишение!

Финанси

Хороскопът предвижда, че ако се справяте добре с работата, това означава, че ще получавате повече пари. Може да ги използвате, за да изплътите стари задължения. Спестете част от трудно спечелените си пари за спешни случаи, но също така се чувствайте свободни да похарчите друга част за забавни неща. Заслужили сте го!

Здраве

Прогнозите съветват да направите всичко възможно да намалите нивата на стреса нива през тази година; това също може да помогне на здравето ви. Енергията на родените в годината на Тигъра ще има своите възходи и падения през периода, но ще бъде там, когато най-силно имате нужда от нея.
Тренирайте, когато имате прилив на енергия, за да бъдете в добро здраве и форма. Когато енергията ви спадне, почивайте си. Тренирайте и ума си, не само тялото. Изборът на хоби е страхотен начин да направите годината си чудесна.

Фън Шуй

Може да има предизвикателства на кариерния фронт, но парите ще бъдат в изобилие.

Вероятно през тази китайска година ще бъдете по-свързани с чувствата си, отколкото сте били преди. Това какви емоции изпитвате, ще определи и каква ще бъде годината ви.