Хороскопът предсказва, че нещата ще си идват и ще си отиват тази година, ноживотът ви зависи повече от действията ви, а не от местоположението на звездите. Докато китайският зодиак е способен да ви води, от вас зависи какво ще правите с годината. Усилената работа ще подобри живота ви и цялата ви година. Ако е възможно избягвайте нещата, които ще нарушат годината ви. Използвайте тази година, зада се подготвите за следващата. И извлечете най-доброто от нея. Следващите години ще бъдат по-лесни.

Ако сте родени в годината на Петела, вие сте наблюдателни, ентусиазирани, добродушни, общителни, търсещи внимание, активни и изобретателни. Може да сте представител на този знак, ако сте родени в някоя от следните години: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

Любов

Хороскопът предвижда, че емоциите и чувствата ви са най-важните неща във връзките ви - както приятелски, така и романтични. Важно е да обръщате внимание на емоциите на партньора и приятелите си, ако искате връзката ви да върви напред. Вашият романтичен живот ще бъде изключителен по един или друг начин - възможно е както да сключите брак, така и да се разделите с половинката си.

Има възможност връзката ви да бъде много страстна и сексуална - или съвсем противоположното, агресивна. Бъдете търпеливи в отношенията си през повечето време, но избягайте от злоупотребяващият партньор възможно най-бързо.

Предсказанията показват, че няма да има екстремни промени в по-голямата част от отношенията ви. Хората, които познавате, няма да променят действията си. Но на вас ви е позволено да промените собствените си. Вероятно ще срещнете нови хора през годината, които биха могли да се превърнат в големи приятели или любовници. Може да очаквате бременност или деца.

Кариера

Предсказанията показват, че ако сте се чувствали отегчени на работа, това ще се промени. Ще почувствате прилив на продуктивна енергия. Може дори да получите нови проекти в работата или бизнеса си. Ако можете да изберете заниманията си, спрете се на такива, които ще ви помогнат да покажете талантите си, каквито и да са те. Ако можете да бъдете лидер в дадена ситуация, направете го. Това е време, в което можете да станете по-ценни за шефовете и колегите си. Ако го направите правилно, може дори да получите повишение.

Финанси

Трябва да действате бързо по отношение на парите през тази година. Много е важно да работите върху изплащането на дълговете си през годината. Ще има много неща, които могат да ви вкарат в допълнителен дълг през годината. Избягвайте ги! Изплатете скучните неща, за да може да имате пари за забавни неща по-късно!

Здраве

Прогнозите предсказват, че има вероятност да бъдете изпълнени с физическа и умствена енергия през годината. Вашето тяло е готово на всякакви предизвикателства, които може да му отправите! Това не означава, че не трябва да се грижите за него - тренирайте редовно и спазвайте здравословна диета.

Също така умът ви ще бъде дори по-силен от тялото. Ще сте способни по-добре да разрешавате проблемите си и интуицията ви ще бъде силна. Обърнете внимание на сънищата си през годината, може да имат скрит смисъл. Правете справки в съновник, за да разберете по-добре сънищата си.

Фън шуй

Прогнозите предсказват богатство и просперитет през 2017. Вероятно ще бъдете допълнително защитени през годината. Това означава, че по-безопасно ще поемате рискове, отколкото през предходните години. Ще имате повече късмет, който дори може да се пренесе и в следващата година. Нека годината ви бъде изпълнена с приключения!