Хороскопът предвижда, че животът ви започва да достига баланс - позволете му. Опитайте се да не създавате проблеми и не се изхвърляйте. Фокусирайте се върху основните си цели и гледайте нещата от различни ъгли. Подобрете уменията си по отношение на работата, приятелите и хобитата си. Прогнозите съветват да решите какво искате в началото на годината и да работите върху това през остатъкът от нея.

Представителите на този знак са родени в една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. Някои от качествата, които може да им помогнат или навредят през Китайската 2017 година са: откровената им натура, толерантността, способността да открият доброто у всеки, чувствителността им, доверчивата им природа и добродушните им действия.

Любов

Прогнозите предвиждат, че ще имате напредък в социалния си живот, макар и бавен. Ще се чувствате по-близки до емоциите си, което може би ще е нещото, което ще кара връзките ви да се развиват. На моменти може да се чувствате сами, но това е знак, че трябва да помислите върху връзката си.

Хороскопът съветва, че понякога ще имате нужда да отстъпите назад и да погледнете връзката си в нова светлина, за да я разберете напълно. Поговорете с партньора си за чувствата си и най-вероятно ще разберете как се чувства. Ако планирате дете, обсъдете това преди да се разочаровате. По отношение на приятелите, те ще идват и ще си отиват, ако не подобрите социалните си умения. Трябва да поработите върху разговорите с повече хора. Те ще ви помогнат да създадете нови приятелства. 

Кариера

Нещата ще са по-лесни за вас през годината. Ще имате повече време да почивате и да мислите за нещата, които искате в бъдеще по отношение на работата си. Време е да се прехвърлите на ново място или харесвате сегашната си работа? Ако смятате да промените професията си, най-доброто време за това е през есента. Опитайте се да се сприятелите с шефовете и приятелите си: могат да ви помогнат да успеете и да се издигнете в кариерата си.

Финанси

По отношение на парите трябва да се уверите, че изплащате всичките си дългове. Фокусирайте се върху това да харчите пари за неща, които ще повишат сигурността ви на първо място. Това ще ви помогне да се чувствате в безопасност. Спестявайте пари, които по-късно да похарчите за забавления.

Здраве

Прогнозите предсказват, че ще имате енергия да вършите нещата, които искате, ако сте относително млади, но дори и по-възрастните ще имат енергия в излишък! Уверете се, че следите диетата си.

Макар и да се движите повече, това не означава, че трябва да си наваксвате със сладкиши и мазни храни. Правете всичко, което искате, за да бъдете активни. Избирайте неща, които не ви доскучават. Не прахосвайте енергията си!

Фън шуй

Прогнозите предвиждат проблеми със здравето и благосъстоянието. Но ако сте стриктни в диетата и тренировките си, резултатите ще бъдат значителни.

През тази година трябва да се фокусирате върху целите си, независимо какви са те. Ще прогресирате по-лесно през годината във всичко, което си наумите. Възможностите ще ви идват сами и това дали ще ги приемате или не ще засегне цялата ви година. Останете оптимисти и ще ви се случват хубави неща!