Представи си опиат, който променя мирогледа ти, който може да ти покаже как трябва да цениш нещата, на които обикновено не отделяш достатъчно внимание. Такъв, който приповдига настроението ти и те кара да се чувстваш така, сякаш летиш. Никой не би имал против. Всеки мечтае за това, а този опиат е любовта. Тя ни превзема за секунди. Когато най-добрият ти приятел е и твой партньор, връзката се променя.

Как? Представяме ти 14 неща, които се случват:

1. Всяка целувка е първа

Помниш ли първата ви целувка и как пеперудите пърхаха из корема ти? Помниш ли всички онези емоции, които усети? Всяко едно вълнение? Страх? Наслада? Така е всеки път.

2. Сълзите са от щастие

Когато половинката е най-добрият ти приятел, вие имате сходно чувство за хумор. Смеете се заедно, а дори и плачете.

3. Ще свикнете напълно един с друг

Всеки един недостатък, всеки един навик и всяко хоби? Няма значение. Вие се чувствате толкова добре в компанията си, че тези неща няма да ви правят такова огромно впечатление.

4. Мълчанието не е странно и неудобно

Не е нужно непрекъснато да водите разговори. Можете да стоите мълчаливо и това да не ви притеснява, защото това време е ценно.

5. Трудните времена само ще ви направят по-силни

Вашата връзка е толкова силна, че никога не се чувствате самотни. Когато искаш да викаш, да крещиш и да плачеш, партньорът ти винаги ти пази гърба и е готов да ти предложи рамо, на което да поплачеш. Това ви прави по-сплотени и силни.

6. Можете да говорите за абсолютно всичко

Нищо не минава границата. Няма тема, която да ви притеснява.

7. Има неща, които сте споделили само между вас

Има неща, които не всеки трябва да знае, а най-добрият човек, на когото споделяш, е половинката ти. Имате си голямо доверие.

8. Вие почти винаги сте на една и съща страница

Може би невинаги сте съгласни един с друг, но знаейки какво иска другият, можете да се подкрепяте и уважавате.

9. Имате таен език

Това, че сте почти на една и съща страница, означава, че можете да четете мислите си. Имате такъв синхрон, че сте развили ваш индивидуален начин на комуникация. За другите може да няма особено значение, но за вас има.

10. Няма нужда да се впечатлявате един друг

Да, на първата ви среща и двамата сте били издокарани в прекрасни дрехи, но сега можете да се обличаш така, както ти е удобно, а той винаги ще ти казва колко си прекрасна.

11. Ще откриеш малки навици, които не си смятала, че биха те раздразнили

Когато си била сама, си правила нещата по един начин, но когато той се е появил е трябвало да промениш част от ежедневието си, както и той. Изисква се определено време, за да свикнете с навиците си.

12. Но и ще намериш навици, които ще те накарат да се зачудиш как си го открила

Винаги ще откриваш нещо, което да разтопи сърцето ти, независимо дали това е жест, начин, по който прави нещо, как казва дадена дума, или навик.

13. Можете да се шегувате един с друг по начин, по който друг не може

Само за забавление, естествено. Когато знаете неща за вас, които никой друг не знае, е весело.

14. Времето през деня никога няма да ви е достатъчно

Няма достатъчно време през деня, за да се насладите напълно на времето ви заедно. Може и да са 100 часа, но пак няма да стигнат.