Времето, в което звездите се представяха като перфектни човешки същества, отдавна е отминало. Днес много от тях не крият недостатъците си и не се интересуват какво повеляват холивудските стандарти.

Представяме ви 17 звезди, които си признават, че не са перфектни и не се стремят да бъдат.

1. Криси Тийгън показва стриите си

Американският модел Криси Тийгън сподели в Инстаграм снимка на стриите си и феновете ѝ я поздравиха за откровеността. Тя твърди, че не използва Фотошоп за снимките си в социалната мрежа, защото не би било честно.

2. Блейк Лайвли няма много време, но не закъснява

Актрисата Блейк Лайвли често няма достатъчно време, за да закуси, но не иска да бави снимачния екип, затова си наваксва, докато я гримират. Въпреки че е звезда, тя не смята, че е редно да закъснява и да се прави на примадона: „Не заслужавам специално отношение“, казва Блейк.

3. Дженифър Анистън не крие възрастта си

Според нас Дженифър е все така прекрасна, но дори тя невинаги е в топ форма. Въпреки това Дженифър често споделя снимки от плажа и изобщо не се притеснява от разни злобни коментари.

4. Дрю Баримор не крие бръчките си

Дрю Баримор винаги се е стремяла да изглежда естествена, затова актрисата не се притеснява да споделя свои селфита, на които ясно си личат бръчките ѝ. За разлика от много жени, които първо минават снимките си през няколко филтъра, за да замаскират всеки недостатък, Дрю не страда от такава излишна суета. Тя дори качва снимки на домашните си разкрасителни процедури.

5. Марго Роби не се притеснява да се излага

Сексапилната актриса не е добра във всичко, което прави, и изобщо не се стреми да поддържа имидж на безупречна красавица. Например наскоро Марго публикува забавна своя фотография, на която се вижда как пада от сърф. Актрисата е достатъчно уверена и не се притеснява от грешките си или от неперфектните снимки.

6. Мила Кунис и Хенри Кавил имат необичайни очи

Не бихме нарекли хетерохромията недостатък, но тя със сигурност е необичайна. Едното око на Мила е зелено, а другото – светлокафяво. Хенри Кавил пък има две сини очи, но в едното има кафяво петно. Преди техните очи са предизвиквали множество коментари и недоумение, но днес повече хора знаят какво е хетерохромия и тя се смята за нещо привлекателно.

7. Летисия Каста и нейната усмивка

Усмивката на Летисия не е типичната холивудска усмивка, но това не ѝ пречи да изгради своята успешна кариера на актриса и модел. Талантът е по-важен от порцелановите фасети.

8. Марк Уолбърг и неговото трето зърно

На Марк изобщо не му пука, че има трето зърно и не се притеснява да позира полугол, което е чудесна новина за феновете му, а ние сме сигурни, че дори нямаше да забележите третото зърно, ако не ви бяхме казали.

9. Ашли Греъм не крие целулита си

Известният „плюс сайз“ модел вдъхновява много жени със своя успех и тя не се притеснява да показва целулита си и смята, че никоя жена не бива да се срамува, ако има такъв.

10. Емилия Кларк се крие от проблемите си

Емилия признава, че снимките много я изморяват и когато правят кратки почивки, тя бърза да се скрие от всички на някое тихичко място. Тук са я уловили да се крие в бебешко тунелче, какво като вече е пораснала?

11. Гуинет Полтроу носи очила

Много хора предпочитат да носят контактни лещи, особено звездите. Гуинет Полтроу обаче започва да носи очила веднага щом зрението ѝ се влошава. Тя често публикува селфита с тях и те определено ѝ отиват.

12. Камерън Диас и Лейди Гага без грим

Камерън не се опитва да крие възрастта си и, също като колежката си Дрю Баримор, не прикрива бръчките си с филтри или грим. Лейди Гага пък по принцип е известна с екстравагантните си рокли и странния си грим, но певицата не се притеснява да показва и истинското си лице пред феновете.

13. Сийл не се притеснява от белезите си

Много хора се притесняват от белезите си и се опитват да ги прикрият, ако са твърде забележими и се намират на открита част от тялото. Но не и Сийл. Той е достатъчно уверен, за да не се притеснява от тях и изобщо не се опитва да ги прикрива. Широката му усмивка всъщност привлича цялото ни внимание.

14. Малките гърди на Кийра Найтли и Мила Йовович

Като повечето стандарти за красота и този е доста повърхностен и глупав. Въпреки че и двете са талантливи актриси, някои хора просто не могат да им „простят“ това, че имат малки гърди. Например бюста на Кийра беше фотошопиран за постера на „Крал Артур“, за да изглежда по-голям и женствен. Оттогава Кийра изрично моли графичните дизайнери и специалистите по ефектите да не уголемяват изкуствено бюста ѝ. И тя, и Мила Йовович не се интересуват от наложените стандарти за красота в Холивуд и с удоволствие носят рокли, които подчертават малкия им бюст.