Животът ни е непрестанен низ от избори. Всеки ден ни се налага да избираме, знаейки, че някои от тези решения могат да променят живота ни. Разбира се, ежедневието непрестанно ни предлага огромни възможности и понякога ни се струва, че не можем да се справим дори с лесния избор на тоалет.

Всяка сутрин се изправяме пред гардероба и прекарваме дълги минути в съзерцание, опитвайки се да решим какво да облечем, както ще бъде времето и какъв стил е подходящ. Звучи ли ви познато?

Есенният сезон е огромно предизвикателство. Непрестанната промяна в температурите означава, че всеки ден трябва да сме подготвени за лятна горещина през деня и за хладни температури вечерта. С други думи - изборът ни на дрехи е определящ за комфорта ни през целия ден.

И тъй като е време за смяна на гардероба, днес ще поговорим за най-подходящите есенни комбинации, които ще ни позволят да изглеждаме прекрасно за различни поводи и да бъдем подготвени за всякакви температурни амплитуди. 

Модата среща удобството през есента

Идва сезонът, когато ефирните рокли отстъпват пред добре познатите ни джегингс панталони. Те предлагат не само удобство, но и ни дават свободата да избираме. Съчетанието им с ежедневни блузи или стилни топове ни позволяват да променяме стила спрямо деня, който ни очаква.

През този сезон блузите с хоризонтални райета отново ще заемат основно място в гардероба ни. А ако искаме да внесем повече свежест, винаги можем да се доверим на блуза в светъл цвят с красива щампа на цветя.

А когато есента започне все повече да напомня за себе си, знаем, че трябва да се доверим на любимите ни пуловери. Но хладното време в никакъв случай не означава, че пуловерите трябва да бъдат само в скучните тъмни цветове. 

И макар мнозина да свързват розовия цвят единствено с летните месеци, този сезон ще бъде в ярки и красиви цветове.

Есенен дъжд? Не, той не ни притеснява

Вечната класика през есента е шлиферът. Той е отлично решение за всяка дама, независимо от стила ѝ. И макар да сме свикнали да виждаме основно бежови или черни модели, е време да разчупим стереотипите. 

А кое е най-важното за всеки есенен шлифер? Да бъде непромокаем и ветроустойчив. 

През есенния сезон всяка дама може да се поглези с такъв шлифер. 

Красота и удобство в едно

В никакъв случай не бива да забравяме и за бельото. Нашият съвет е то да бъде безшевно, което ни гарантира максимален комфорт, независимо дали ни очаква ден в офиса, или дълга разходка в планината. 

Всяка дама може да заложи на красиво безшевно бельо, което ще ни даде дозата увереност, от която имаме нужда. 

Материята - високо качество за всеки повод

Най-важното, което трябва да взимаме под внимание, когато избираме каквито и да било дрехи, е материята. Всички знаем, че тя трябва да бъде качествена, но какво точно означава това?

Безопасност на тъканите

Може би си мислите, че само най-малките трябва да се обличат с качествени материи. Добрата новина е, че всеки от нас може да разчита на текстилни продукти, които не дразнят кожата ни. А най-лесният начин да ги открием, е като се доверим на дрехи със STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

И вместо да прекарваме дълго време в търсене на тоалети, които са одобрени от институт за качество, можем просто да се доверим на Lidl и Hohenstein.

Двойна гаранция за качество

Чували ли сте за двойна гаранция за качество? Всъщност това е основната функция на института Hohenstein. Той се грижи дрехите, които купуваме, да са не просто от качествени, но и от здрави материи. Освен това дрехите, преминали през тестовете на института, са ориентирани към устойчиво развитие с цел опазване на околната среда. 

Дрехите в Lidl, които са означени със специален символ, са преминали успешно проверка за качество в немския институт Hohenstein. Това означава, че те са преминали лабораторни тестове за здравина, безопасност, функционалност и удобство на текстила. 

Идеалният размер за всяка фигура

Един от най-често срещаните проблеми при избора на дрехи е "уцелването" на размера. Но подобни затруднения не съществуват, когато става дума за дрехите, преминали през тестването на института Hohenstein. 

Размерите на дрехите са създадени след внимателно измерване на 3D модели на реални хора. И когато разберем кой е нашият размер, можем да бъдем сигурни, че всяка следваща дреха от съответния размер ще ни стои идеално.

Всяка от нас може да се възползва от висококачествените предложения в Lidl и да освежи гардероба си с тоалети, които са подходящия за есента. А когато купуваме дрехи, които са обозначени със символ за преминати тестове за качество от института Hohenstein, можем да сме сигурни, че сме направили добър избор.