„Спри, помисли и тогава говори!”- златното правило на всяка дама

Жените са най-емоционалните същества на планета. Често думите изпреварят мисълта и в пристъп на силна емоция една жена може да изрече неща, за които ще съжалява цял живот. В доста от случаите, разбира се, дамата има право. Съществуват обаче някои истини, които мъжът никога не бива да чува.

1.      Майка ти е зла вещица!

Откакто свят светува съществува конфликт между снахи и свекърви. Често „съкровищата” наистина заслужават някой да ги „постави на място”. Никога обаче не правете това в присъствието на мъжа си. Той завинаги ще остане нейн син, а нито едно „дете”, пък било то и пораснало, не иска да чува негативни неща по отношение на жената, която му е дала живот.

 

2.      „Иван не постъпваше така!”

Нито един мъж не би искал да бъде сравняван с бившите на жена си, особено в случаите, когато преди това дамата е имала дълга връзка със сериозен мъж. Често обаче в хода на спор, жената несъзнателно прави това сравнение на глас.

 

3.      Остави на мен! За нищо не ставаш!

Дори когато е „очевадно”, че вие сте по-добра от половинката си в изпълнението на някои ежедневни дейности, не убивайте желанието и самочувствието на мъжа до вас, казвайки му, че сте по-добра от него. Освен, че ще стъпчете самочувствието му, завинаги ще „убиете” и желанието му да помага в каквото и да било.