Най-добрият съвет, който можем да ти дадем, е да не си губиш времето с мъже, които не са подходящи за теб. И въпреки че всяка от нас има свои очаквания и изисквания, сме убедени, че тези три типа мъже са винаги загуба на време.

Просто стой далеч от тях и всичко ще бъде наред!

Тип №1: Незрелият

Незрелите мъже често са доста харизматични и чаровни, защото са запазили детското у себе си – обичат да се забавляват, радват се на малките неща и обичат приключенията. Но дотук свършват положителните им качества.

Проблемът при тях е, че обичат да живеят за мига и не искат никой да ги притиска да поемат отговорности. Искат да видят първо „как ще се развият нещата“ и тогава да решат. Тоест нямат никакви планове за бъдещето и се носят по течението.

Такива мъже са загуба на време, защото винаги ще си намерят някое извинение, за да не се отнасят отговорно към връзката ви.

Тип №2: Кариеристът

Определено харесваме трудолюбиви мъже, които приемат кариерата си сериозно, но ако той е изцяло отдаден на работата, няма как да има време за връзката ви.

Този тип мъже са постоянно заети, но често се сещат за теб късно вечер, когато им се прави секс. Понякога може и да те изведат на истинска среща, но ще положат само най-минималните усилия, за да ти задържат вниманието.

Доста мъже са отдадени на кариерата си и нямат много свободно време, но истината е, че влюбеният мъж винаги ще намери време за жената, която обича. Ако той е вечно зает, е ясно как стоят нещата...

Тип №3: Играчът

Ясно е, че никоя жена не обича да я разиграват, но истината е, че много жени се влюбват в подобни свалячи, които само гонят бройка. Причината е, че „играчите“ са чаровни, забавни, секси... и не носят табела „Играч“ около врата си. Затова е толкова лесно да попаднеш в капана им.

Играчите знаят много добре какво иска да чуе една жена, но ако се вслушаш внимателно, ще разбереш, че той не те приема сериозно, че може и да има планове за бъдещето, но ти не присъстваш в тях.

Ако искаш истинска връзка, избягвай тези три типа мъже – те само ще ти изгубят времето.