Ако обичайното Новолуние ни вдъхновява да започнем нещо от нулата, то Затъмнението прави това желание обсебващо и възможно най-съдбоносно! Ето три зодии, които определено ще трябва да се предадат на мечтите си!

Обикновено всяко затъмнение е период, когато си струва да се „потопите в себе си“, да прекарате време сами и честно да отговорите на онези въпроси, които ви безпокоят от дълго време.

Следващото слънчево затъмнение ще се случи в малко по-различна енергийна среда. Везните изискват баланс във всички сфери на живота: невъзможно е напълно да се потопите в работата и да забравите за приятелите. Поради тази причина няма да е възможно просто да се отдадете на вътрешния си свят и да се абстрахирате от света около вас.

Затъмнението във Везни на 2 октомври 2024 г. ще окаже силно влияние върху сектора на кариерата и успеха. Как да не се изгубите на работа? Коя работа е най-подходяща? Струва ли си да градите кариера на сегашната си позиция? На тези и други въпроси трябва да се отговори по време на Затъмнението.

Козирог

Затъмнението във Везни ще премине през вашия сектор на успеха и социалния статус. Страхотен индикатор за промяна! Ще успеете да намерите позицията в обществото, за която отдавна мечтаете.

Освен това, по време на периода на затъмнение, Плутон, планетата на трансформацията, все още ще бъде във вашия зодиакален знак. Земните знаци не обичат промяната, но повярвайте ни, предстоящата трансформация е това, за което мечтаете отдавна. Плутон също ще бъде в тригон с Уран - може да получите прозрения от Вселената за промени в живота.

Везни

Везни, може да искате да се отдръпнете малко от активния си социален живот и да се съсредоточите върху работата. Не се притеснявайте – приятелите ви няма да отидат никъде! Въпросът е там, че енергията ви ще се върти около сектора на кариерата, поради което фокусът ви ще се насочи към работата.

Това е страхотно време да се запознаете с нови хора на работа!Предложенията за изгодно сътрудничество ще дойдат именно от тях. Обикновено се опитвате да вземете отговорен подход към вземането на решения: изгответе план „Б“, анализирайте ситуацията. Но може би е време да добавите малко импулсивност към действията си? Разбира се, не трябва да се съгласявате на съмнителни предложения! Но може би трябва да се опитате да не обмисляте всички подробности толкова внимателно?

Овен

Време е за действие, Овни! Ще имате всички ресурси за постигане на целите си, благодарение на квадрата между Марс и Слънцето.

Ако сред приятелите ви има представители на Везни, тогава опитайте да работите по съвместен проект. Такъв съюз през периода на затъмнението ще стане плодотворен, макар и малко конфликтен. Можете да се научите да планирате ходовете си предварително от този знак. Ако във вашия социален кръг няма въздушен елемент, опитайте да използвате техните методи! Именно този подход, синтезът на Овен и Везни, ще ви позволи да блеснете на новото си работно място.

Промяната в сферата на дейност ще бъде продуктивна, особено ако новото място е свързано с индустрията за красота. Независимо дали става въпрос за салон за красота, текстилна фабрика, или модна къща - всичко свързано с мода, красота и естетика ще ви донесе добри печалби.