От 22-ри септември до 21-ви декември цари сезонът на есента. През този период Космосът е с трансформираща енергия. Със сезона на затъмненията, ретрограден Марс и ретрограден Меркурий, есента обещава да бъде време на дълбока промяна. Въпреки това, дори сред тези хаотични транзити, винаги има очакващи прогнози.

„Влюбената“ Венера ще си бъде у дома, преминавайки през Везни до 23-ти септември. Две казими на Меркурий, мощни астрологични събития, при които посочената планета е в сърцето на Слънцето, ще доведат до пробиви на 30-ти септември и 6-ти декември. Това също е сезонът на Везни, Скорпион и Стрелец.

Дали сте една от зодиите, които ще имат успех тази есен? Разберете още сега!

Везни

Везните имат късмет тази есен. До 23-ти септември Венера преминава през техния знак. Венера е у дома си във Везни. Следователно планетата на любовта доставя на този въздушен знак изобилие от благословии и топли чувства във връзките им. Ще се почувствате естествено да сте на една и съща страница в личните и практическите си отношения. Късметлии сте!

Благоприятната им енергия тази есен обаче се дължи и на сезона на Везните. От знака на есенното равноденствие на 23-ти септември до 22-ри октомври 2024 г. е именно техният сезон. Този въздушен знак преживява съзнателен растеж с лъчистото слънце, преминаващо през тях. Увереността им блести ярко по време на периода на рождените им дни, предоставяйки им нови глави на любовта към себе си.

Скорпион

Тази есен Скорпионите ще се почувстват в стихията си. Разбира се, това е благодарение на сезона на техните рождени дни. Сезонът им пристига на 23-ти октомври и царува до 21-ви ноември. Докато Слънцето преминава през техния знак, се появяват увереност, харизма и оптимистични начинания.

През сезона на Скорпиона „воалът е тънък“ - мостът между духовния и материалния свят е по-достъпен. Интуитивният воден знак ще процъфтява с тази перспективна инстинктивна енергия във въздуха. Скорпионите са готови за годишната си трансформация тази есен и са предизвикани да загърбят старите слоеве и да прегърнат една по-висша версия на себе си.

Стрелец

На 22-ри ноември започва сезонът на Стрелеца, който продължава до Зимното слънцестоене на 21-ви декември. Затваряйки сезона на есента, този огнен знак е готов да получи благословии по време на своя рожден ден. Когато достигнат нова революция около Слънцето или слънчево завръщане, животът им отваря нови възможности за развитие.

През техния астрологичен сезон енергията им е необходима повече от всякога. Други са нетърпеливи да аплодират и да подкрепят силните си страни с вдъхновяващи подаръци и предложения. Влизайки в светлината на прожекторите във всички области на живота си, този огнен знак ще почувства стабилно натрупване на голям потенциал през цялата есен.