Без съмнение зимата е най-приказният и изпълнен с топлина и уют сезон, през който обаче ни е някак трудно да приемем, че можем да бъдем елегантни и модерни. Знаем, че сега си мислиш, че без значение от факта колко стилни и готини дрехи притежаваш и предвид ниските температури, сковаващия студ навън и безкрайните валежи, всичко, което искаш през зимата… е да ти бъде удобно и топло. Е, мила, време е да оставиш това остаряло разбиране, което скъпата ти баба ти повтаря и досега, и да превземеш 2018-та с много блясък и елегантност! И за да бъдеш максимално подготвена, с останалата част от дамите в екипа ни, решихме да споделим с теб основните тенденции, които трябва да притежаваш в следващите месеци, а наш добър помощник в това модно приключение беше онлайн магазинът с богата селекция от световни модни брандове Mybag.bg. Гарантираме ти, че ще останеш очарована, тъй като те са дело на едни от най-големите модни гурута в света, така че можеш да си сигурна, че облечена с тях ще приковеш всички погледи! Да започваме!

Да живеят плетивата!

Тази зима пуловерите и топлите жилетки са буквално навсякъде! Създадени през 80-те години на XIX век, днес те са истински хит, макар за повечето дами те да не са точно дрехата, която привлича мъжките погледи. Без значение дали са от вълна или памук, с дебела плетка или голяма яка, едно е сигурно – с тях ще бъдеш още по-красива, стилна и секси!

Влюбени сме в тези панталони!

На каре, едноцветен или не, предизвикваме те тази зима да бъдеш малко по-смела и екстравагантна. Позволи на новата тенденция освен да те топли в мразовитите дни, да излезе на светло, добавяйки доза загадъчност към визията ти. И не обръщай внимание на погледите около себе си - със сигурност са от завист!

Секси в цвета на 2018!

Знаеш ли, че виолетовото винаги придава доза нежност и изтънченост на визията на една дама? Щастливи сме да ти кажем, че през зимата на 2018 ще бъде и една от водещите тенденции, тъй като именно той бе избран за цвят на годината, налагайки се заради асоциацията с контракултурата, стремежа към оригиналност, изобретателност и въображение. Страхотен е, нали?

Заслужено внимание върху любимото палто!

Защо да бъдеш като всички останали, които мечтаят за края на зимата и жадуват за лятото, като вместо това можеш да се обгърнеш с нежност, топлина и красота още сега? Точно така - говорим за огромния избор от любимите ни палта! Подари си комфорта и стила, за който винаги си мечтала. Обещаваме ти, че разнообразието от модели, материи и цветове ще те омагьоса.

 

E, вдъхновихме ли те за зимни мнодни приключения?

Модният онлайн магазин Mybag.bg предлага голям избор от маркови дамски и мъжки дрехи, обувки и аксесоари на едни от най-известните марки в света. Елегантни вечерни тоалети, клубни рокли, офис и бизнес облекла, спортни дрехи и младежка мода - Mybag.bg е мястото, където ще ги намерите!