"Есента е втора пролет, в която всяко листо е цвете",

Албърт Камус

Есента е един от най-красивите сезони, обагрена е в цветовете на отиващите си листа, а всяка от нас се подготвя за подвизите, които я очакват през по-студените месеци - работни ангажименти, родителски задължения, много кино вечери и забавления. За да бъдеш обаче максимално подготвена за есенните приключения и да се чувстваш модерна и актуална, е добре да заложиш на тези четири предложения на онлайн магазинът за луксозни модни стоки LUISAVIAROMA:

Бляскава кожа, моля!

Казват, че цветовете и материите, които носим влияят на настроението ни и на начина, по който се чувстваме. Предизвикваме те тази есен да покажеш на света, че си смела, цветна и много щура. Просто добави бляскав акцент в тоалета си. Този сезон лакът ще отскочи от обувките ни към дрехите и ще можеш до го носиш под формата на рокля, пола, панталон и дори палто!

Кадифето те обича!

Кадифето придава нежност и изтънченост на визията на всяка дама, а за есен 2016 то ще бъде една от топ тенденциите, които задължително трябва да имаш в гардероба си. Не се страхувай да експериментираш с него - със сигурност ще ти се отблагодари.

Събуди романтичката в себе си

Във всяка жена се крие една нежна фея, която обаче много рядко показваме на света. Затова те предизвикваме тази есен да я отключиш и да й позволиш да излезе на светло. Галещ кожата сатен, флорални мотиви и невероятни бродерии - избери си ти!

Широки рамена на почит!

Дрехите с акцент върху рамената също ще бъдат изключително популярни през есента. Те придават една неповторима модерност на силуета, с такава дреха няма как да останеш незабелязана. Бъди убедена, че голяма част от блогърите ще заложат именно на такава визия за есенния си гардероб.

Продуктите на LUISAVIAROMA могат да бъдат поръчани и от клиенти от България. Онлайн магазинът е известен с изкусната си селекция от топ продуктите на най-известните марки в света, затова на който и от тях да се спрете ще бъдете на гребена на есенната вълна. Доставката и връщането на стоките става напълно безплатно.