Огненият Овен ще ви принуди да вземете решение, може би най-импулсивното, но единственото правилно за по-нататъшно развитие! Разберете за кои 4 зодии това ще важи в най-голяма степен.

Овен

Пълнолунието е във вашия знак, което означава, че ще трябва да вземете решения, свързани с взаимоотношенията - Слънцето в сектора на брака и партньорите ще ви изясни реалностите на вашия съюз. Например, може да видите нещо в любимия човек, което в крайна сметка ви кара да обърнете внимание на чувствата и желанията си. Сякаш е дошъл моментът да направите избор, базиран единствено на любовта към себе си!

Марс, като диспозитор на Пълнолунието, ще бъде във вашия жилищен сектор, което означава, че можете да вземате решения, свързани с преместване, покупка или продажба на недвижим имот. Например, може да искате да се изнесете или да се преместите при партньора си.

Везни

Пълнолунието настъпва във вашия сектор на отношенията, което може да ви донесе края на цикъла в съюза, продължил от април 2024 или 2015 г. Например, възможно е да напуснете работата си, или да вземете някои глобални решения, свързани с брака ви.

Пълнолунието на 17 октомври ще настъпи, когато Венера, вашият управител, преминава през сектора на финансите, а Марс през този на кариерата. Възможно е да искате да смените професията си, за да увеличите доходите си и хармонизирате отношенията си със съпруга си.

Козирог

Пълнолунието се случва във вашия семеен сектор, но диспозиторът е в дома на взаимоотношенията, така че се пригответе да се преместите при партньора си или... Потърсете нов дом, далеч от него. Събитията в семейството ви може да ви накарат да погледнете по различен начин на вашия съюз, сякаш има нещо, на което не сте обръщали внимание.

Дева

Пълнолунието в интимния ви сектор може да донесе голямо събитие в сферата на сексуалните отношения и страстта. Бъдете готови за факта, че може да имате пламенен почитател, с когото ще си подарите ярка и страстна среща. По време на пълнолунието в Овен вашият управител Меркурий ще бъде в сектора на комуникацията, пътуването и новите пътища – пригответе се за вълнуващи неща!