Звездите може да приключват последните седмици от зодиакалния цикъл, но не и преди да преминем през емоционалния спад, който ни носи новолунието през март 2022 г., което се случва на 2 март в ултра-интуитивните Риби. Тъй като сезонът на Рибите бележи края на зодиакалния цикъл, това е последното новолуние преди да започне сезона на Овен.
Докато новолунията обикновено ви помагат да постигнете целите си, тази луна също е чудесна възможност да насърчите по-дълбока връзка с чувствата си и да освободите всичко, което ви задържа. Това е така, защото Рибите са свързани с емоционален катарзис.
Ако сте един от зодиакалните знаци, най-засегнати от новолунието през март 2022 г., тази луна ще ви помогне да се освободите от ограниченията в живота си. Ето кои зодии ще усетят най-силно новолунието на 2-ри март:

Близнаци

Близнаци, това новолуние се придвижва в най-публичната зона на вашата диаграма, така че се чувствате допълнително изложени и уязвими. За въздушен знак като вас това е нещо, което е крайно неприятно. Точно сега енергията на Рибите ви тласка да обърнете внимание на най-дълбоките и най-смелите желания в кариерата си. Добър момент е да помислите върху професионалния си живот и да създадете план за действие, за да го придвижите напред.

Дева

Готови ли сте за големи промени във вашите взаимоотношения, Дева? Готови или не, енергията на Рибите гарантира, че вашият социален живот е на преден план, така че независимо дали разширявате социалния си кръг или сте се отдали на романтика, това новолуние ви прави изключително романтични и ви приканва да обърнете внимание на новите възможности за всякакъв вид любов.

Стрелец

Ако сте се чувствали чувствителни през сезона на Риби, Стрелец, новолунието ще ви направи допълнително сантиментални щом стане въпрос за вашия дом и произход. Може да оформяте нова идея за семейство или да търсите нов дом, в преносен или буквален смисъл. Така или иначе, вие внасяте новост в домашния си свят, така че може да се наложи да се запасите с някои кутии кърпички, преди да ровите из стари семейни снимки.

Риби

Риби, това новолуние ви връща обратно на земята, подтиквайки ви да се свържете със себе си на земно ниво, а не с обичайното си, безопасно пространство в облаците. Може да е добра идея да си вземете почивен ден от това да бъдете търсеният емпат във вашия кръг и да се съсредоточите върху това, което вие искате. Добра идея е да се отдадете на медитация и писане в дневник, за да осободите натрупаните в себе си емоции.