Само защото една прическа е модерна не означава, че е подходяща за теб. Ако си се насочила към една от тези тенденции, бъди внимателна.

Екстремни удължения на косата

 

Лошото изпълнение често води до негативен ефект, както и неподходящият избор. Ако си се насочила към удължаване на косата, избери текстура и цвят, които преливат красиво в твоята собствена коса.

Коса като тебешир

 

С този цвят косата ти ще изглежда суха и рядка. Ако толкова много ти харесва, избери мек пастелен цвят. Прическата е за жени, които искат малко разнообразие с временен цвят, но не и звездни резултати.

Пастелни цветове

 

Грижата и поддръжката на този цвят са големи, затова добре си помисли. За да избегнеш начупването и бледността на косата, се консултирай с професионалист.  

Драстично Омбре

 

Прическите с ярки къси краища и радикален наклон са толкова модерни, но не са за всеки. За предпочитане е финото Омбре, което ласкае косата ти.

Сложни плитки

 

Когато става въпрос за сплетените прически, простотата обикновено работи най-добре. Изключително сложните плитки водят до главоболие. Освен това, по-обикновената плитка няма да те затрудни, когато искаш да я развалиш в края на нощта след парти. 

Означава ли това, че трябва да зарежем модните тенденции? Не е задължително! Просто не жертвайте здравето и красотата си, за да сте в крак с модата.