1. Обичаш самотата

Макар че, когато си сред приятели, винаги си сърцето на компанията, нищо не ти доставя такова удоволствие, както да останеш насаме със себе си. Без значение дали си вкъщи и слушаш любима музика, или се разхождаш между дърветата в парка. Самотата ти носи покой и ти помага да възстановиш баланса си. 

2. Хората са привлечени от теб

Хората те харесват и търсят компанията ти. Присъствието ти ги зарежда, мотивира ги. Допитват се до теб, търсят съветите и мнението ти. Доверяват се на преценката ти и се оставят да ги водиш. Е, понякога това е нож с две остриета, защото твърде често някой за нещо те търси, иска нещо да те пита, иска нещо да сподели...

3. Прощаваш твърде много

Лесно прощаваш, дори непростими неща. Просто не можеш да таиш злоба в душата си. Това те прави уязвим и раним, но именно в това се крие твоята душевна сила – че там, където си получил шамар, ти изpращаш любов и сълзи на прошка. Там, където си чул обида, ти отправяш благословия.

4. Интуицията ти е изключително силна

Вътрешният ти глас те насочва и напътства. Понякога това, което ти казва, не звучи логично, но ти знаеш, че колкото пъти не си се вслушал в интуицията си, толкова пъти си съжалявал. Все по-добре разбираш това, все повече се уповаваш на нея и все по-ясно я чуваш.

5. Чувстваш се по-мъдър от годините си

Понякога се дразниш, че неща, които за теб са очевидни, сякаш остават неразбираеми за другите. Не забравяй, че душата ти знае много повече от натрупания през този твой живот опит. Не забравяй, че е изминала дълъг път дотук. Не забравяй, че е стара душа. А това значи: мъдрост и сила, но и усещане, че сякаш не принадлежиш на това място, че сякаш идваш отнякъде другаде... и отиваш другаде.

Автор: Неизвестен