За да може един достоен мъж да ви накара да се откроите от тълпата, трябва да излъчвате специална енергия. И за това трябва правилно да използвате законите на Вселената, която разпределя богатството между тези, които го заслужават.

Момичетата, забравили за заветите на бабите си, търсят богат партньор, който може да укрепи финансовата им увереност в бъдещето.

Желанието да създадете връзка с богат мъж е разбираемо. В края на краищата, ние държим „богат“ в съзнанието си и пишем: „Интелигентен, почтен, трудолюбив, уважаван, достоен, благороден, справедлив, щедър“.

Няма да можете да вземете такъв човек с голи ръце. Човек, който се занимава с голям бизнес, има добра интуиция, бистър ум и ясни желания. Не е за нищо, че той спечели толкова много пари. Един завършен мъж знае добре от каква жена има нужда, а това, за изненада на някои, не е силиконов модел за пластични хирурзи. За да търсите успешно 100% мъж, има правила на Вселената, които трябва да знаете.

Вътрешното състояние трябва да съответства на желанията

Ако искате да имате пари, трябва да мислите като богат човек и да се държите съответно като такъв. В същото време няма смисъл да демонстрирате намеренията си пред целия квартал - Вселената не приветства силен израз на чувства. Древният автор на окултните учения Хермес Трисмегист разсъждава: „Каквото е вътре, това е и отвън, каквото е горе, е и долу“.

Тоест нашето вътрешно състояние влияе върху нашите действия и ние се държим така, както се чувстваме отвътре. Мечтаете за богат съпруг, което означава, че трябва да си представите себе си като съпруга с висок статус; ако искате да имате много пари, почувствайте се като богата жена.

100% мъж, който въплъщава всички истински мъжествени черти, желае 100% жена. И не е нужно да имате милиони за това, достатъчно е да се държите като ценен човек, да инвестирате време и ресурси в себе си, да се обичате и уважавате. Бъдете привлекателни, добре поддържани, ангажирайте се с образованието си и работете върху добродетелни духовни качества.

Такава жена излъчва аура на благополучие и създава около себе си сдържан и уверен фон на успешен човек. Блестящ поглед, спокойна увереност привлича и привлича проспериращ мъж.

И забравете басните за успеха само на дългите крака и фалшивите гърди: където има тесногръд ум, има ветровита аура, която се разпръсква в пространството като прах, без да натрупа правилната енергия. Когато става въпрос за сериозни връзки, вътрешното ви самочувствие и в резултат на това поведението ви е много важно.

Парите и техният собственик трябва да се уважават

Един от важните закони на паричната енергия е любовта към тях: внимателна, уважителна, без фанатизъм. Парите не могат да бъдат поставени начело на всичко, както привързаността към даден предмет или човек не може да бъде издигната в култ.

Ако успеете да спечелите пари, насладете се на добрата сделка без истерия или лудост. И ако сте ги загубили, не си посипвайте главата с пепел. Когато търсите богат съпруг, не се пленявайте от портфейла му, а уважавайте самия мъж, не подлагайте на изпитание щедростта му – Вселената не обича лъжливите обещания.

Тя не прощава желанието за лесни пари и мързела, алчността и дребнавостта, завистта и осъждането. Има толкова много тъжни житейски примери, когато едно момиче решава да завладее парите и имуществото на партньора си по всякакъв начин. Краят на тази приказка обикновено е тъжен.

Щедростта и любовта към чистотата отварят вратата към паричния коридор

Един от законите на Вселената: за да получиш, трябва да споделиш, а за да вървиш без да се спъваш, трябва да разчистиш пътя. Вратата към проспериращ живот се отваря само за щедри хора и това не означава, че трябва да хвърляте пари наляво и надясно.

Не става въпрос за количество, а за качество. Почистете апартамента си, изпразнете рафтовете от прах и килерите от ненужни неща. Съберете дрехи, които не са носени дълго време и ги занесете на нуждаещите се. Дарете колкото можете за благотворителност.

Отношенията с парите много приличат на отношенията с мъжете: колкото по-силно ги захапете, толкова по-бързо те бягат. Истинският мъж търси жена, която е щедра на емоции и любов, тя трябва да бъде чиста в мислите и действията си. Тя не е фиксирана върху материалните неща, тя знае как да съчувства, помага и насърчава. Всичко е взаимосвързано. Вселената обича да раздава наградите на живота в разчистено и благословено пространство.

Необходимо е да използвате правилно цветовите нюанси

Цветовете имат уникални енергийни вибрации, които се разпространяват като вълни и създават определена атмосфера. Самият цвят не привлича пари, той просто влияе на аурата и мислите на човека и следователно го тласка към конкретни действия.

Например, едно момиче облича яркочервена рокля и един мъж моментално проявява интерес и внимание към нея. Всеки нюанс на цвета съдържа свои собствени възможности, които Вселената е определила. Все пак срещаме хора, които излъчват богатство и това се доказва не само от паркирана луксозна кола, луксозен часовник или палто от висококачествен кашмир.

Много често цветът на дрехите, аксесоарите, предметите и интериора показва наличието на пари.

Използвайте и дизайна на стаята във ваша полза: жълта ваза на работния плот ще бъде покана да ви подари цветя, а бележник с корици в шоколадов цвят ще ви разкаже за сладкиши. Всички горепосочени цветове помагат за изграждането на лични отношения и привличат финансово благополучие.

Искането на прошка означава да пуснете благополучието в живота

Трябва да можете да се освободите от оплакванията от неуспешни връзки и да се освободите от негативните чувства. Ако таите отмъщение, любовта няма да може да влезе във вас. Всеки, който е фиксиран върху възмущението, влиза в състояние на жертва, което означава, че не допуска образа на победител в съзнанието си.

Лошите мисли поглъщат жената отвътре и забавят момента на намиране на щастлив живот. Вселената не обича негативните мисли и действия; нейните положителни потоци се вливат само в тази ниша, която не е задръстена с „мръсотия“. За да отворите вратата към красиво бъдеще, трябва да се отървете от болестите си под формата на клевета, завист, измама, отмъстителност, жестокост, ревност, суета и упоритост. Поискайте прошка от всички, които сте обидили. Чистите мисли се показват на лицето, а добрата усмивка привлича човек, който е богат не само в портфейла си, но и във вътрешния си свят.