Второто Пълнолуние в Козирог ще промени съдбите на мнозина през това лято. Очаквате се дълбоки промени в личния си живот на всички, но за няколко знака те ще бъдат наистина сериозни. Днес ви разказваме кои са тези зодии и какво да очакват от съдбоносното пълнолуние, което предстои.

Козирог

За втори път това лято Вселената ви поставя пред най-сериозния избор в живота ви, който може да раздели съдбата ви на ПРЕДИ и СЛЕД. Става въпрос за аспекта „Голям кръст“, който се формира в хороскопа ви на 21-ви юли. Този аспект може да донесе важни събития в живота ви, независимо дали става въпрос за промяна в кариерата, местоположението или взаимоотношенията. Вероятно ще имате важен разговор или кореспонденция, когато буквално ще зависи озцяло от вас. Сатурн на 21-ви юли ще бъде в сектора на комуникациите и всичко зависи от тяхната яснота. Бъдете откровени и погледнете трезво на живота си.

Рак

Пълнолунието е във вашия сектор на взаимоотношенията, което означава, че ще имате възможност да пренапишете нещо, което сте решили за себе си на 23-24 юни. Вероятно ще работите с партньора си, за да планирате важно събитие, което може да включва покупка или продажба на жилище или дори брак. Също така на 21-ви юли партньорът ви може да ви съобщи важна новина, например да ви признае чувствата си или да ви предложи да задълбочите случващото се между вас. За Раците, които планират бременност, има голяма вероятност от зачеване.

Овен

На 21-ви юли Вселената отново ще ви помоли да оцените личните си цели в живота - от кариерата до взаимоотношенията. Ако на 23-24 юни сте взели решение, свързано с развитие в професията ви, предстои ви отново да направите важна крачка. Шефът ви може да ви информира за повишение или да ви "прехвърли" към втори проект, който да поемете в свои ръце. В личния ви живот е вероятно да вземете решение, което ще промени статута ви - може да се отървете от връзки, които са токсични или просто натоварващи.

Везни

На 21-ви юли Пълнолунието в Козирог ще засегне всички най-важни сектори на хороскопа ви, но ключовото събитие ще се случи в пределите на дома. Може да купите или продадете апартамент, да се преместите или партньорът ви да ви предложи да живеете отделно. Най-важното нещо ще се случи именно в мястото ви на пребиваване - време е да направите промяна.
Везните ще трябва да обърнат голямо внимание на роднините си, тъй като Пълнолунието ще засегне живота на родителите ви, особено на майка ви. Възможно е да се наложи да се грижите за някого.

Дева

Пълнолунието е във вашия сектор на щастието - за много Деви това е шанс за бременност или среща с любовта на живота ви! Диспозиторът на събитието ще бъде във вашия дом на взаимоотношенията, така че на 21-ви юли ще ви се случи нещо, но то ще бъде пряко свързано с любовния ви живот и партньора ви. Той или тя може да ви предложи брак или просто двамата ще преминете на следващо ниво в отношенията си.