Всеки мечтае да срещне голямата любов. Да открие човека, с когото се чувства истински щастлив… Ако сте Телец, Близнаци, Дева, Стрелец или Водолей, имате голям шанс да срещнете любовта до края на годината. Това предричат звездите и трябва да им се доверим…

Телец

Помислете какво точно очаквате от бъдещата си връзка, за да се чувствате щастливи. Работете върху себе си – не се притеснявайте и прекратете връзката, която ви прави нещастни. Признайте си, че имате проблеми в отношенията и спрете да идеализирате реалността, ако тя не отговаря на очакванията ви. Рецептата за успешна връзка не е в това да бъдете принудени да останете с някого, а в това да сте готови да давате и получавате любов. Ако вие самите не знаете какъв партньор искате за себе си, какво можете да му предложите и нямате визия за бъдещето на връзката, тогава тези взаимоотношения са обречени – най-малкото няма да се чувствате щастливи. Ако все още не сте намерили истинската любов, не се отчайвайте – тя е някъде около вас, само трябва да отворите очи и да приемете подаръка на съдбата.

Близнаци

В живота ви ще настъпят много негативни промени – не само в личен план. Ще спрете да изпълнявате домакинските си задължения, ще намалите общуването с партньора дори и в интимната сфера. Ако забележите проблема навреме, може да успеете да съхраните връзката. Има обаче голям риск да прехвърлите отговорността за проблемите си върху своя партньор. Близнаци, може би е време да се замислите и да погледнете обективно на поведението си?
Необвързаните представители на знака може да срещнат истинската любов през есента. Внимавайте да не я подминете, докато се стремите да възобновите предишна връзка. Откъснете се от миналото и се съсредоточете върху нови запознанства, съдбата със сигурност ще ви доведе до правилния човек.

Дева

След леко напрегнатото и доста рутинно начало на годината, представителите на този знак определено ще навлязат във период на сериозни промени в личния живот. Деви, през тази година трябваше да се научите на смирение и способност да чакате. Упоритите необвързани Деви ще бъдат възнаградени с дълъг романс през есента и по-сериозно чувство през зимата. Но ако вече сте във връзка, бъдете внимателни и търпеливи, защото е възможно да настъпят сериозни сътресения във взаимоотношенията ви. Ако не цените чувствата си достатъчно и не работите върху комуникацията, възможно е единият от вас да потърси разбиране и романтика извън връзката. И това ще бъде първата, но невъзвратима стъпка към раздялата.

Стрелец

За необвързаните Стрелци, които чакат промяна, краят на годината ще донесе романтична връзка. Ако пък вашите взаимоотношения са от дълго време в застой и почти сте стигнали до задънена улица, не се отчайвайте – надежда има. В началото на есента ще настъпи затопляне в чувствата, което отново ще ви сближи с вашия партньор. Но не се надявайте на бърз пробив – ще е необходимо време, много време, така че ще ви се наложи да почакате поне до ноември–декември… Самотните Стрелци ще се радват на много нови познанства и перспективи стига само да направят правилния избор.

Водолей

През първата половина на есента самотните Водолеи ще имат възможност да започнат нов роман или просто да флиртуват. Около ноември чувствата може да станат по-сериозни. Има голяма вероятност човекът, когото срещнете през есента, да не бъде просто поредната любовна авантюра, а да остане в живота ви за дълго време. В постоянна връзка, особено в бракове с дългогодишен опит, чувствата ще разцъфнат отново в началото на зимата. Осъществяването на съвместни начинания ще ви сближи с партньора ви. Значителна част от представителите на знака ще се отправят на романтични пътувания с цел подобряване на отношенията с любимите хора.