Зеленият дървен дракон ще поднесе приятен подарък на тези, които отдавна мечтаят за щастлива и хармонична връзка.

Ако в новогодишната нощ традиционно сте написали на хартия желание да „срещнете любовта“, а след това сте изгорили бележката и сте изпили „вълшебна пепел“ заедно с чаша пенливо вино, но до края на лятото все още не сте получили покана за среща, тогава не се разстройвайте. Астролозите отбелязват, че краят на годината ще бъде много успешна за следните представители на китайския хороскоп. И Зеленият дървен дракон ще им изпрати човека, за който отдавна мечтаят.

5 китайски зодии, които ще намерят любовта през 2024 г

Бик

Година на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2022 г.

От юли всеки Бик има всички шансове да срещне своята сродна душа. Звездите предполагат, че имате най-добра съвместимост с Плъх, Петел и Змия, така че не се колебайте да попитате за зодията на вашия потенциален спътник още на първата среща. Астролозите съветват да обърнете внимание на онези, които отдавна са във вашето зрително поле. Може би някой колега упорито ви кани да се присъедините към него на обяд или някой не спира да ви пише в социалните мрежи.

Ако вече имате връзка, тогава можете да сте спокойни, че връзката ви скоро ще се задълбочи. Ако останете спокойни и правите компромиси, тогава ще имате всички шансове да получите желаното предложение за брак още преди 2024 г. да е приключила.

Плъх

Година на раждане: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Плъхът се счита за един от най-любовните и чувствени знаци на китайския хороскоп. Той просто обича вниманието към своя човек и затова се възползва от всяка възможност да изрази себе си. Лесно е, когато става дума за приятелска комуникация, но не всеки може да поддържа неговия активен ритъм на живот. Но с Дракон, маймуна, Бик или Плъх определено може да се получи сериозна връзка.

Вероятно дори най-страстната връзка на пръв поглед може да се окаже като истинско влакче в увеселителен парк. Партньорите ще се сближават и разминават, като по този начин само разпалват химията помежду си. Тези, които вече имат връзка, трябва да се подготвят за приятни промени.

Змия

Година на раждане: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Змиите вероятно знаят, че имат най-добра съвместимост с Петел или Бик. И това не е изненадващо, защото те са тези, които бързат да проникнат в живота на всеки представител на това съзвездие, за да направят живота им по-добър. Нито една Змия обаче няма да се втурне да отвори сърцето и душата си за всеки. И въпросът тук не е толкова до вродена потайност, а по-скоро до неуспешен минал опит. Но правилният човек може да коригира тази ситуация, като покаже на Змията, че тя е наистина интересна и важна за него.

Що се отнася до тези, които вече имат връзка, те не трябва да се притесняват. Съдбата е подготвила много страстни моменти за тях, които ще помогнат за укрепване на връзката и ще добавят ярки цветове към живота. Основното нещо е да се опитате да не се нахвърляте и спокойно да приемете разногласията, които понякога могат да възникнат по пътя. Не забравяйте, че всяка беда винаги може да бъде преодоляна с малко усилия и комуникация.

Коза

Година на раждане: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Много от вас отдавна чакат среща с някой, с когото да вървят през живота. Те полагат много усилия за създаване на хармонични отношения и винаги говорят открито за това, което ги притеснява. Някои, за съжаление, не оценяват такава откритост и затова малко се страхуват да се доближат до тях. Но точно тези представители на източната астрология се стремят към компромиси и знаят как не само да слушат, но и да чуват. Вселената обаче знае това, поради което изпраща този много скъп дар в живота на Козите и той ще дойде именно до края на годината. Говорейки за съвместимост, в този случай може да се създаде най-добра връзка с Коза, Заек, Кон и Прасе.

Тези, които вече имат връзка, ще получат шанс да опознаят партньора си по-добре. Може би в тях се крият доста желания, които отдавна чакат своето време. Вашата задача е да създадете атмосфера на пълно взаимно разбирателство, за да позволите на вашия спътник да се почувства необходим и да говори директно за това, което го тревожи.

Куче

Година на раждане: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Лоялни, дружелюбни и неизменно позитивни представителите на зодия Куче никога няма да оставят любим човек в беда и ще подадат ръка за помощ дори в най-трудния момент. Те се считат за едни от най-честните и внимателни представители на китайския хороскоп и затова често срещат безразличие и измама, които ги сломяват отново и отново. Въпреки това втората половина на 2024 г. ще помогне на Кучетата не само да излекуват стари рани, но и да повярват отново в любовта. Най-добрите комбинации за тях са: Заек, Тигър, Кон и Маймуна. Огледайте се на около, защото вашият любим може да е доста близо.

Говорейки за тези, които вече са във връзка, звездите ги съветват да преразгледат обичайните възгледи и принципи, към които са се придържали в началото. Може би в тяхната връзка отдавна назрява конфликт, който всеки ден все повече ги изтощава. Обсъдете това, което не харесвате и вземете решение в коя посока да продължите напред.