Влюбената жена често е готова да прескочи границите на собствените си възможности, заради мъжа, когото обича. Понякога обаче, възваляващата любов отива твърде далеч... Ето кои са нещата, които в никакъв случай не трябева да правиш за него. Дори и за любовта на живота си! 

1. Да се променяш

Твоите принципи и убеждения са неразделна част от личността ти. Когато някой се опитва да ги променя, това означава, че този човек не те обича. По-добре стой далече от отношения с такъв човек, тъй като той не е в състояние да те разбере и ще се опита да ти наложи своето виждане за нещата. Да, не казвам, че е лесно да намериш човек, който няма да прави това, но си струва да потърсиш... Повярвай ми! 

2. Да промениш външния си вид

Разбира се, всяка жена иска да изглежда зашеметяващо за мъжа на мечтите си. Няма нищо лошо в това да прекарваш допълнителен половин час пред огледалото, за да оправиш косата или грима си преди срещата. Все пак така ще подчертаеп още повече прекрасната жена, която си, а това от своя страна ще ви вдъхне още малко увереност. Въпреки това обаче, ако тези неща не са по твоята част, то никой не трябва да настоява за обратното! Дънки и тениска - защо пък не! Винаги остоявай своето! 

Само за твое добро ще е никога да не променяш външния си вид под натиска на някой мъж. Ако той настоява, че трябва да се обличаш по точно определен начин, а не по твоя вкус, че трябва да отрежеш косата си или да започнеш да спазваш диета, то, мила моя, той не си струва вниманието ти! Винаги ще се намери човек, който ще ти каже, че си най-красивата жена, дори и ако днес косата ти е мръсна и рошава. Кой знае, може би ще го срещнеш още утре! 

3. Да бъдеш търпелива и послушна

Мъжът и жената трябва да бъдат равностойни партньори в една връзка. И да, нормално е вски един от тях да има различно мнение и виждания за някои неща. Но това не трябва да пречи по какъвто и да е начин на другия.

Без значение колко много обичаш този човек, той не може да контролира емоциите, мислите и решенията ти. Това не означава, че не трябва да обсъждате проблемите помежду си, дори напротив. Но и не означава, че е нужно да възприемате своята гледна точка като крайна истина.

4. Да се правиш на глупава

Много жени си мислят, че са доста по-привлекателни в моменти, когато не изглеждат толкова умни, колкото всъщност са. Разбира се, за да бъде той най-умният и да може да докаже знанията си по дадени въпроси, ти не е необходимо да се правиш на глупачка и то само и само, за да задоволиш болното му его. Ако имаш собствено мнение, изрази го! Ако знаеш отговора, кажи го! Мъжете обичат умни, интелигентни и смели жени! 

А ако знаеш как да смениш крушката или да отпушиш канала на мивката, определено ще го изненадаш приятно. 

5. Да си на постоянни диети и режими

Сред жените съществува мнение, че мъжете харесват високи дами със слабо телосложение, големи гърди и секси закръглено дупе. Не се измъчвай! Ако теб природата не те е надарила с пищен бюст какво? Ще седнеш да плачеш ли? Защо това да трябва да ти попречи да привлечеш който и да е мъж. Момиче, не отказвай храната, само за да влезеш в нечии определени стандарти за "красота"! 

6. Да се откажеш от стремежите и мечтите си

Фактът, че си намерила мъжа на живота си, не означава, че вече нямаш мечти за постигане! Всеки от нас има собствени стремежи, мечти и желания. И не, началото на нова връзка не означава отхвърляне на всички тях настрани! Напротив! Твоят човек трябва да те подкрепи за всяко от тях! И ако точно той е мъжът с главно М, то не трябва да те кара да избираш между него и идеята ти да обиколиш света. Опитайте се да го осъществите заедно. Отвори си малко магазинче, стани художник или дизайнер... Направи всичко, за което мечтаеш. Но никога, никога не се отказвай от мечтите и стремежите си!