Жените от зодия Водолей са управлявани от Уран, а това означава, че винаги се стремят към една чиста и идеалистична любов. Те са състрадателни, романтични, страстни и непредсказуеми по природа, но има и други причини да ги обявим за най-чувствените жени от зодиака:

1. Те изваждат партньорите си от комфортната им зона

Жената Водолей не се страхува да пробва различни неща в леглото и очаква същата експериментаторска страст и от своя партньор. Тя обича да поема рискове, за да увеличи удоволствието и на двамата. Ако половинката ѝ има някоя палава фантазия, тя с удоволствие би я превърнала в реалност. Срамежливостта в леглото изобщо не ѝ е присъща.

2. Те умеят да разчитат езика на тялото

Жената Водолей е много наблюдателна и умее да разгадава любовниците си, тя знае кога половинката ѝ си прекарва добре и кога – не. Освен това тя не е егоистка и винаги се стреми да задоволи и партньора си. В същото време не я интересува вербалната комуникация в най-интимните моменти, тя няма да пита любовника си „Така харесва ли ти? А така? Ами иначе?“, защото разчита отговорите на тези въпроси в жестовете на любимия.

3. Външният вид и парите не ги интересуват

Жената, родена под този знак, изобщо не се интересува от материалното състояние на своя любим, за нея най-важен е характерът и искрата, която той е запалил в нея. Тя предпочита мъже авантюристи, без предразсъдъци и отворени към новото. Жената Водолей живее за мига и умее да се наслаждава на малките неща, тя обича да флиртува и сладострастните думи могат да я омаят по-силно от скъпите дрехи.

4. Те са неразгадаема мистерия

Нерядко жените Водолей живеят на ръба и настроението им преминава от едната крайност в другата. Ту могат да са много любвеобилни, ту се държат дистанцирано. Чувствителни и студени. Независими и търсещи закрила. Имат нужда от свобода и не се страхуват от тишината, но в същото време обичат да са заобиколени от много хора. Те са бунтовници по душа, които обаче остават винаги верни на любимите си хора. Жените от тази зодия си остават истинска мистерия – пъзел, който трудно може да бъде нареден, понякога дори те самите не могат да се разберат.

5. Те знаят какво искат

Както казахме вече, жената от тази зодия вярва, че любовта трябва да е взаимна и равностойна – тя обича да дава, но иска и да получава. Хубавото е, че тя много добре знае какво иска в леглото и любовта и ще го каже директно на своя любим, а няма да го кара да гадае. Много често тези жени обичат да доминират в леглото, но по един изключително секси начин, който би разтопил всеки мъж.

6. Те са изключително страстни

Ако не сте разбрали досега, ще ви повторим – жената Водолей е истински огън! Да, звучи парадоксално, защото знакът ѝ е свързан с водата, но жената от тази зодия изобщо не е тиха, спокойна или пък скучна. Нейната душа е дълбока като океан, а страстта ѝ е като цунами – тя обича да се раздава и не пести сили в любовта. Никога не би предала любимите си хора и винаги се грижи всеотдайно за тях. Понякога любовта ѝ е твърде гореща и може да ви опари, но едно е сигурно – с жената Водолей никога не е скучно!