Много малко хора в този свят могат да се похвалят с това, че са намерили щастливата любов от първото си влюбване. Често любовта идва след редица злощастни връзки и разбито сърце. А ако си от онези момичета, определени като независими, положението става още по трудно. Ти знаеш какво искаш и не се притесняваш да го преследваш. Имаш ясен план за живота си и често кариерата ти (или бизнеса ти) заемат голяма част от него. Това може да не се хареса на повечето мъже, които имат желание да притежават цялото ти внимание. Подобен тип представители на силния пол нямат никакво място в живота ти. Тогава кои имат?

Ето 6 качества, които трябва да търсиш в избраника си, ако си от онези независими момичета...

1. Той е щастлив, когато сте заедно

Когато той излиза с момчетата е доволен. Също както и ти, когато излизаш със своите приятелки. Но същото вълнение предизвикват и срещите ви, защото обичате да си говорите и да се забавлявате заедно. Разговорите ви текат гладко и можете да обсъждате всичко, защото на първо място сте приятели, а след това двойка. Ти си независима и знаеш стойността си, затова имаш нужда от човек, който може да я оцени и да се забавлява с теб така, както се забавлява и с приятелите си.

2. Той те разбира

Ако си кариеристка или имаш собствен бизнес, вероятността да прекарваш доста вечери в работа е много голяма. Срещите с клиенти също са постоянно явление. Работата от вкъщи, пък е ежедневие. Ти си свикнала с това и то се е превърнало в част от живота ти, който обичаш. Затова имаш нужда от човек, който те разбира и приема твоя избор без да иска да го променя. Със сигурност той ще иска да му отделяш повече внимание, но знае, че работата ти е важна за теб и не би се опитал да застане помежду ви. Именно този мъж е идеален за независимо момиче като теб.

3. Той е амбициозен

Ако си момиче с кариера или собствен бизнес, най-вероятно си достатъчно заета, за да имаш време да помагаш и на друг човек да напредва в живота си. Затова, когато откриеш партньор, който е също толкова амбициозен в своята собствена работа или бизнес, значи си ударила джакпот. Той може сам да се грижи за живота си и успехът е двигател за всяко негово действие. Амбицията е секси, казват. А, когато се съберат двама души, които притежават много от нея, може да се получи страхотна връзка.

4. Той е достатъчно честен с теб

Идеалният партньор за теб е този, който знае как да комуникира. Чесността и откровеността са неговите основни качества. Можеш да си спокойна, че мисли всичко, което казва и няма нужда да се притесняваш дали не те лъже. Никога не ти е давал поводи за това.

5. Той има свой собствен живот

Едно амбициозно и независимо момиче като теб има нужда от партньор, който има свой собствен живот извън отношенията ви. Той има своите хобита, приятели и любими занимания и може да им се отдаде винаги, когато на теб ти се наложи да работиш до късно или трябва да отмените вечерята си заради среща с клиент. Той не се сърди, когато не може да сте заедно, а просто прави нещо друго. Не държи да му даваш цялото си време и внимание, защото знае, че в момента в който започне да те притиска, ще се превърне в бивш.

6. Позволява ти да дишаш

В началото на една връзка имате желание да сте заедно постоянно. Това обаче, е напълно невъзможно особено ако си момиче с кариера или собствен бизнес. Често ти се налага да работиш и да нямаш време за партньора си, но и двамата разбирате това и приемате времето разделени като начин да подсилите връзката си, а не като повод за скандали. Ако успеете да се справите с това, ще изградите силна връзка.