Предложението за брак е специален момент и независимо колко оригинално е то, винаги е запомнящо се, защото е важен миг от живота на една дама. Днес ще ви покажем 9 от най-романтичните предложения за брак и не говорим за големината на диаманта!

 
Предложение за брак с клип в известен сайт за видео споделяне
Видеото започва с думите: “Ето така Зач Браф и други много важни хора ми помогнаха да предложа брак на приятелката си.” Мат е влюбен в Джанис, но не събира смелост да й предложи, да споделят остатъка от живота си заедно, за това той намира решение, свързвайки се с един от любимите актьори на приятелката си – Зач Браф. Във видеото той обяснява на Джанис какво иска да я попита Мат, в остатъка от него участват близките й, като всеки държи табелка със следния надпис: „Кажи да!” Във видеото участват дори домашните любимци на Джанис, които също са непреклонни с табелка: „Кажи да, мамо!” 

 
Тим предлага брак на партньора си Бени, използвайки песен на Бионсе
През април Тим и Бени се разхождат из Сан Франциско, когато се натъкват на трупа, танцуваща на песен на Бионсе, гласяща: „Защото, ако ти харесваше трябваше да ми сложиш пръстена.” Когато танцьорите се отдръпват, Тим застава на колене й му слага пръстена.


Джъстин използва Тумблър, за да предложи брак на Мариса
Тумблър е интернет среда, подобна на Фейсбук. През 2009г. Джъстин публикува статус в своя профил, с който обяснява как иска да прекара живота си с Мариса. Щом го вижда, тя казва: „Да!”

 

Предложение вместено в трейлър на филм
Мат кани Джини на кино, а един от трейлърите се оказва кратко филмче, в което той й предлага брак, обяснявайки на баща й какво значи тя за него: „Тя е моето сърце, моят приятел, моето всичко.” Опитайте се да не плачете, докато го гледате!

 

Репортер решава да предложи брак, докато съобщава новините 
През 2007г. известен репортер решава да предложи на приятелката си по начин, който му е най-добре познат: В ефир!

 

Джеф оставя графитите да говорят вместо него
Джеф моли най-добрия си приятел за помощ и през 2011г. двамата отиват на една от главните улици в града и рисуват графит върху една от стените на улична сграда. Графитът се получава още по-красив, когато Джех изрисува думите: „Ще се омъжиш ли за мен?”